A szüleim miért akarják mai napig a legrosszabbat nekem?
Figyelt kérdés
Sosem volt pénzük, anyám nem is tanult egyetemen sem apam se. Panelban elünk mai napig mióta megszulettem. Nem gyujtottek pénzt nekem se es a tesomnak se. Mindig lelkileg meg fizikalisan is bantottak. Anyamnak nincs rokona mert meghaltak a szulei is es ezt a terhet is rámtette. Nem irom vegig. A lenyeg az hogy 27 évesen sehol nem tartok és teli vagyok lelki feszultsegekkel es mindezt a szuleimnek koszonhetem. Csak akkor nem ertem minek hoztak a vilagra. Meg mas szulonem a gyerekenek a jovoje is erdekli addig az en szuleim mar 16 evesen elkukdtek dolgozni.2021. febr. 20. 15:50
61/104 anonim válasza:
Ha lenne lakása, akkor azért szidná a szülőket, mert nem tud nőt szerezni, mért szülték introvertálttá.
Ha lenne lakás meg nő, azért szidná a szülőket, hogy mért nem szülték szebbre, mert így csak átlagos nője lehet, nem manöken-alkatú.
Ha lenne lakása meg szép nője, azért szidná a szülőket, mert csak átlagos élete van, mért nem szülték milliomossá.
62/104 anonim válasza:
Úgy vagy lusta, hogy az életed alakításához. Azt CSAK mástól várnád, te az ujjadat nem mozdítod érte. Rabszolgának nem vagy lusta, de inkább maradsz a láncokban, mint hogy kilépj a gazdád házának kapuján.
63/104 anonim válasza:
De ha keresel egy kiadó szobát ammi 10m²
Ott élsz és közbe gyűjtesz lakásra. Ilyen egyszerű de neked egyből lakás kell. Tudd meddig ér a tagaród és a szerint élj. Neked a legjobb megoldás egy kiadó szoba majd gyűjtesz és egy lakás.
64/104 anonim válasza:
Keresek 200 ezret és ebből le kell adnom 150 ezret minden honapban
Meg még 50 a diákhiteled állítólag. Legalább emlékeznél rá, mit mondtál az elején...
65/104 anonim válasza:
Ha te 200 ból annyit sem tudsz megoldani hogy külön lakj az téged minősít. Életképtelen vagy, várod hogy az öledbe hulljon minden.
66/104 A kérdező kommentje:
65:ös. Te miért nem vagy milliomos? Na miért nem vagy vagy milliárdos? Mert életképtelen lusta vagy azért nem vagy kulonben milliardos lennel. Jah hogy nem is akarsz az lenni? Ez hazugsag mert mindenkinek kell a penz. Na miert nem vagy az? Kb ilyenek a válaszaitok. Tehat eletkeptelen vagyok mert 200 ezerbol nem tudok egyedul megélni. Inkabb leszek életkeptelen mint hogy hitelt hitelre halmozzak ahogy sok ember teszi es a vegen a bank vuszi a lakast. Nem! Nem eletkeptelenseg az hogy ennyi fizetest kapok. Orulok hogy van munkam. Itt a problema a keves fizetessel van es a draga árakkal amirol nem én tehetek hanem a tisztelt kormany aki eladta az orszagot a multi cegeknek mar lassan es orul az ember ha megkeres 200 ezret plane most. Es egyaltalan nem lehet belole Pesten kijonni.
2021. febr. 20. 20:07
67/104 anonim válasza:
Nem mindegy, minden árak vannak, ha egy filléred sem marad, mert 150 anyádé, 50 a dh???
68/104 anonim válasza:
Senki nem mondta hogy milliardosnak kene lennem, de 200 bol többet meg lehet oldani mint hogy anyadek paneljaban tespedj, es habzó szájjal okolj mindenkit.
69/104 A kérdező kommentje:
Igy van. Leadok annxit, ok meg alljak a kaját meg minden mast. Itt a problema azzal van higyha anyam nem a sorozatokat nezne evek ota hanem amikor tizeneves voltam tanult volna szakmat amivel tud rank a gyerekire felrerakni penzt akkor mar reg elvegeztem volna egy nevesebb egyetemet jobb szakkal es diakhitel tartozasom sem lenne. De nem gondolt se az apam se az anyam a jovonkre. Tesom meg nem ia dolgozik de ő nő es van pasija aki eltartja. En meg azert dolgozok.
2021. febr. 20. 20:13
70/104 anonim válasza:
Mi lenne ha nem egy lakást vennél ki hanem egy nagyobb szobát? Belehalnál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!