Gyűlölöm az anyám a drága ruháim tönkre teszi a mosásával, azt mondja erre hogy nem ő tehet róla, a mosógép és nem engedi hogy mossak magamra ott tartok hogy leütöm. Mit csináljak?
Mondjuk én tök megértem a kérdező kiakadását.
Én elég régóta magam mosom a ruháimat, mert anyám elvből nem használja az érzékeny ruháknak való programot, "mert az csak rázogatja, nem mossa ki". Ugyanez igaz a teregetésre, mert van pár felsőm, aminek vizesen súlyos az anyaga, vagy szimplán rá van írva, hogy fekve kell szárítani - ezekért is mindig vergődött, hogy mit hisztizek annyit a ruhán.
Aztán egyszer nyertem valahol egy pólót a kedvenc íróm új könyve kapcsán, szóval olyan volt, ami boltban nem kapható, nem pótolható, és véletlenül sem volt hozzá semmi köze anyámnak. Egyszer volt rajtam. Ő "segíteni akart", ezért bevágta a sötétek közé ki tudja hány fokra, nem kifordítva, nem érzékeny programra, szóval nem figyelt rá. A nyomott minta szarrá töredezett és szinte teljesen lekopott.
Hatalmas tüske bennem a dolog azóta is, pedig nem most történt, rég nem is élek már otthon.
Aki lealázza a kérdezőt, az legyen hálás, hogy neki még soha nem tették tönkre semmijét, ami neki fontos...
Kérdező, sajna nem nagyon van itt más megoldás, minthogy kiállsz magadért, megmondod, hogy ne nyúlkáljon a cuccaidhoz, és igenis magadnak mosol mostantól, ha tetszik neki, ha nem.
"Mondjuk én tök megértem a kérdező kiakadását."
Tehát szerinted bántalmazni kéne az adott szülőt? Ezzel értesz egyet?
"Aki lealázza a kérdezőt, az legyen hálás, hogy neki még soha nem tették tönkre semmijét, ami neki fontos..."
Ez egy hazugság.
Nekem is tették tönkre ruhámat, mégsem vertem meg ezért senkit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!