Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Gyűlölöm az anyám a drága...

Gyűlölöm az anyám a drága ruháim tönkre teszi a mosásával, azt mondja erre hogy nem ő tehet róla, a mosógép és nem engedi hogy mossak magamra ott tartok hogy leütöm. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

2021. febr. 12. 15:42
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/175 anonim ***** válasza:
86%
Huh, de sokan egyformán gondolkodnak a kérdésben! Meglepő :)
2021. febr. 12. 16:36
 22/175 A kérdező kommentje:
Mit kötekedtek? Nyilván itthon lakok valamennyi pénz marad nálam de a többségit elveszik
2021. febr. 12. 16:37
 23/175 anonim ***** válasza:
80%
Tudod mit fiam? Üsd le anyádat, megérdemli amiért egy ilyen debilt nevelt.
2021. febr. 12. 16:39
 24/175 anonim ***** válasza:
81%
Azért ne haragudjál már, de ha anyádat képes vagy ilyen miatt leütni, akkor egy utolsó féreg vagy. Hagyjad, te ne is csinálj semmit otthon, majd ha panaszkodnak, hogy nem segítesz, akkor mondd, hogy amikor akartam, akkor meg nem lehetett, és amúgy igen, költözz el.
2021. febr. 12. 16:40
 25/175 anonim ***** válasza:
59%

Mondjuk én tök megértem a kérdező kiakadását.

Én elég régóta magam mosom a ruháimat, mert anyám elvből nem használja az érzékeny ruháknak való programot, "mert az csak rázogatja, nem mossa ki". Ugyanez igaz a teregetésre, mert van pár felsőm, aminek vizesen súlyos az anyaga, vagy szimplán rá van írva, hogy fekve kell szárítani - ezekért is mindig vergődött, hogy mit hisztizek annyit a ruhán.

Aztán egyszer nyertem valahol egy pólót a kedvenc íróm új könyve kapcsán, szóval olyan volt, ami boltban nem kapható, nem pótolható, és véletlenül sem volt hozzá semmi köze anyámnak. Egyszer volt rajtam. Ő "segíteni akart", ezért bevágta a sötétek közé ki tudja hány fokra, nem kifordítva, nem érzékeny programra, szóval nem figyelt rá. A nyomott minta szarrá töredezett és szinte teljesen lekopott.

Hatalmas tüske bennem a dolog azóta is, pedig nem most történt, rég nem is élek már otthon.

Aki lealázza a kérdezőt, az legyen hálás, hogy neki még soha nem tették tönkre semmijét, ami neki fontos...

Kérdező, sajna nem nagyon van itt más megoldás, minthogy kiállsz magadért, megmondod, hogy ne nyúlkáljon a cuccaidhoz, és igenis magadnak mosol mostantól, ha tetszik neki, ha nem.

2021. febr. 12. 16:52
 26/175 anonim ***** válasza:
54%

"Mondjuk én tök megértem a kérdező kiakadását."

Tehát szerinted bántalmazni kéne az adott szülőt? Ezzel értesz egyet?

"Aki lealázza a kérdezőt, az legyen hálás, hogy neki még soha nem tették tönkre semmijét, ami neki fontos..."

Ez egy hazugság.

Nekem is tették tönkre ruhámat, mégsem vertem meg ezért senkit.

2021. febr. 12. 16:55
 27/175 anonim ***** válasza:
89%
A féltett dolgaidat mosd külön olyankor, amikor anyukád nincs otthon, vagy vidd át kimosni barátokhoz, nagymamához, bárhová, ahol kimoshatod olyan mosószerrel, olyan hőfokon, ahogy az adott ruha igényli.
2021. febr. 12. 17:13
 28/175 anonim ***** válasza:
26%
Nem maradt egyeb választasod mint hogy naturista legyél és meg is oldódik a ruha mosás ügye.
2021. febr. 12. 17:16
 29/175 anonim ***** válasza:
78%
Nem hiszem, hogy a kérdező komolyan gondolta a “leütést” és, BÁNTALMAZNI akarná az anyját. Ezt szokták így mondani, hogy annyira idegesít mindjárt leütöm. Egyébként én is azt tudom tanácsolni, hogy állj ki magadért, és mondd meg nekik, hogy te fogod mosni a ruháidat és kész. Bár nem tudom, az is lehet hogy az egész csak trollkérdés.
2021. febr. 12. 17:28
 30/175 A kérdező kommentje:
Nem troll kérdés, idegességembe nem tudtam hova fordulni
2021. febr. 12. 17:30
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!