Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy mondjam el a szüleimnek...

Hogy mondjam el a szüleimnek hogy terhes vagyok? 17/L

Figyelt kérdés
Hogy mondjam el a szüleimnek hogy teherbe estem? Még nem tudom hogy megtartom-e vagy sem. Légyszi segítsetek, ti hogy mondanátok el?
2021. febr. 8. 12:13
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/139 A kérdező kommentje:
Nem tartom meg a gyereket
2021. febr. 10. 07:48
 62/139 anonim ***** válasza:
80%
Ebben a helyzetben ez volt az egyik legokosabb döntés, amit meghozhattál!
2021. febr. 10. 09:28
 63/139 anonim ***** válasza:
76%

Nem lesz semmi baj, túl leszel rajta, túl fogod élni.

Ha mégis megvisel majd, később írj neki egy levelet (a babának), nekem ez oldotta meg teljesen.

Sok sikert, később majd egy (vagy több) egészséges gyereket és sok boldogságot kívánok.

2021. febr. 10. 09:59
 64/139 anonim ***** válasza:
20%

Ha annó az én szüleim is így gondolkodtak volna akkor én nem élnék. Ők 1 éve voltak együtt, nem pedig 3. Nagyon rossz anyagi körülményekből indultak, de soha meg se fordult a fejükben hogy nem tartanak meg. Mára jó anyagi körülmények közt élünk hála édesapámnak. Én és a testvérem is egyetemet végeztünk. Nagymamám aki csak 40 éves volt a születésemnél mindenben segített örömmel, de édesanyám is simán ellátott.

Elkeserítő, hogy hova jutott ma a világ, az emberek zöme az abortusz mellett kampányol, úgy hogy fogalmuk sincs milyen körülmények közt él a kérdező. Aki meg a megtartás mellett érvel le van pontozva 0%-ra.

Jól beszéld át a szüleiddel a dolgot és ha van rá módotok akkor tartsd meg a babát, biztos sok nehézség lesz, de büszkék lesztek rá, ahogy rám is büszkék.

2021. febr. 10. 10:32
 65/139 anonim ***** válasza:
76%
#64, nyilván senki nem mondaná a már felnőtt gyerekének hogy lányom ha nem tartottalak volna meg sokkal könnyebb lett volna az életem és másabb. Ne biztasd olyanra a kérdezőt amit jó eséllyel megban.
2021. febr. 10. 10:47
 66/139 anonim ***** válasza:
85%

Az az elkeserítő, hogy odáig jutott a világ, hogy a sok agyatlan boldog-boldogtalant szülésre buzdít, nem baj ha csupasz seggre meg anyuciék nyakára szülsz, nem baj ha még te magad is értetlen gyerek vagy érettségi nélkül, szüljé’, mert az milyen jó.

Ugyanilyen alapon ti sem tudtok lószart sem a kérdező hátteréről, mégis szülésre buzdítanátok egy kiskorút, csak mert a csőlátásotok ezt mondatja veletek. Teljesen jogos a feltételezés, hogy egy 17 éves iskolás gyereknek baromira nincs meg a szükséges háttere egy gyerek felneveléséhez, a többség otthon lakik és a szülők tartják el. És igen is az a reálisabb és esélyesebb, hogy anyuék nyakára tudna csak szülni egy 17 éves, a valóság és a racionalitás ezt támasztja alá. Ja bocs, meg a pasija pénzére, aki ha hasonlóan fiatal vagy a 20as évei elején jár, akkor baromi nagy eséllyel az első kisebb gondnál pattanni fog, hisz melyik fiatal srác akarna egész nap szaros pelenkák kötött élni, mikor bulizhat is a haverokkal. És akkor mit csinál a kérdező?! Na meg attól, hogy a srác dolgozik, nem jelenti, hogy nem otthon lakik és ha mindketten otthon laknak, akkor hova készülnek hazavinni a gyereket?? Ja hogy a szülők nyakára, értem. Ez aztán a felelősségteljes gyerekvállalás, bravó!

Értelmes ember nem szül bele a bizonytalanba, majd lesz valami alapon és képes ép ésszel belátni, ha a körülmények nem ideálisak és nem adottak egy gyermek felneveléséhez, ez az ami sok magzatfanatikus nagy életpartiból hiányzik, a józan ész, a racionalitás és társai.

A kérdező döntött: nem tartja meg, nagyon helyesen, ilyen körülmények között ez a megfelelő döntés, tessék szépen tiszteletben tartani és nem azon lenni, hogy tudjatok egy kiskorút a semmire szülésre biztatni!

2021. febr. 10. 10:55
 67/139 anonim ***** válasza:
22%
A kérdező egy troll, a kérdés nem valódi.
2021. febr. 10. 11:33
 68/139 anonim ***** válasza:
14%

"Ugyanilyen alapon ti sem tudtok lószart sem a kérdező hátteréről, mégis szülésre buzdítanátok egy kiskorút, csak mert a csőlátásotok ezt mondatja veletek."

Jobb megszülni egy gyereket a szegénységbe, minthogy egy alávaló gyilkosként keljen leélni egy teljes életet.

2021. febr. 10. 11:41
 69/139 anonim ***** válasza:
77%

68: ne csináld már ezt az erkölcsi észosztást.

Ha a te hited szerint az, akkor nyilván nem fogsz ilyesmit elkövetni.

De ne akard rákényszeríteni a saját hittételeidet olyanokra, akik nem vallásosak. A törvények szerint per definitionem nem emberölés.

2021. febr. 10. 11:42
 70/139 anonim ***** válasza:
23%

#70 Nem vagyok vallásos, agnosztikus vagyok, az hogy valami gyilkosság-e, az nem törvény kérdése, hanem az igazságé.

Ha holnaptól törvényes lesz megölni egy frissen született csecsemőt, akkor az sem gyilkosság?

2021. febr. 10. 11:44
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!