Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy mondjam el a szüleimnek...

Hogy mondjam el a szüleimnek hogy terhes vagyok? 17/L

Figyelt kérdés
Hogy mondjam el a szüleimnek hogy teherbe estem? Még nem tudom hogy megtartom-e vagy sem. Légyszi segítsetek, ti hogy mondanátok el?
2021. febr. 8. 12:13
 101/139 anonim ***** válasza:
9%

#102 Mert a 9 hónapos magzatot sem lehet egy lapon emlegetni egy megszületett, 10 hónapos egészséges csecsemővel.

Meg egy 10 hónapos fogyatékkal élő csecsemőt sem lehet egy lapon emlegetni az egészségessel.

Lehet, hogy számodra a 12. hetig elfogadható az abortusz, valaki számára meg a 8. hónapban is elfogadható. Sőt, olyanok is vannak, akik szerint a fogyatékkal már meg született csecsemők abortálása is elfogadható.

Lsd.: [link]

Szubjektív nézőpont, hogy kinek mi az elfogadható.

Szerintem azonban veszélyes értéket adni egy ember életének, inkább védem az életet, és azt mondom, hogy a fogantatás pillanatától védelem illeti.

Ez alól három kivételt fogadok el:

1. A terhesség veszélyezteti az anya egészségét.

2. A gyermekkel valami gond van.

3. Erőszak útján fogant meg a gyermek.

Minden másra ott van a védekezés.

2021. febr. 10. 17:02
 102/139 anonim ***** válasza:
11%
103-as vagyok, az előző a 101-esnek ment, nem a 102-esnek.
2021. febr. 10. 17:03
 103/139 anonim ***** válasza:
24%

Akkor mégegyszer: erre válaszoltam.

"ha elismered, hogy nem lehet, akkor miért teszed fel a 9 hónapos magzatos kérdést???????"

2021. febr. 10. 17:04
 104/139 anonim ***** válasza:
76%
hárompipás, menj téríteni máshová!
2021. febr. 10. 17:06
 105/139 anonim ***** válasza:
80%

Ne erőlködjetek, hát teljesen kristálytisztán látható, hogy ez a kommentelő 1. Vagy egy elbszott troll vagy 2. és ez a rosszabb, ő valóban ennyire primitív, buta, tanulatlan, mentálisan bizonyára problémákkal küszködő ember.

Csak egy ilyen ember nyígna folyamat azon, hogy akkor miért nem lehet a 9 hónapos, totálisan kifejlett, érző, nő méhén kívül is életképes, tulajdonképpen csecsemőt megölni puszta heccből, miközben állítja érti a különbséget egy fejletlen sejt halmaz és egy teljesen kifejlett ember között. Komolyan nem érzed a mérhetetlen ellentétet e kettő mondat között és hogy logikailag mekkora bukfenc az egész irományod?

Mondjuk az se komplett, aki a gusztustalan lengyel törvényt támogatja, majd mikor valaki leírja, hogy kevesebb annál undorítóbb dolog van, hogy egy súlyosan beteg, élettel összeegyeztethetetlen gyerek megszülésére is kötelezik a nőt, ezzel teljesen bekorlátozva, is úgy reagál vissza, hogy akkor a 9 hónapos MAKK EGÉSZSÉGES gyereket miért nem lehet abortálni.🤦🏽‍♀️ Azért te nem normális, mert bazira nem ugyanaz, hogy csak úgy mindenféle nyomos ok nélkül el akarom hajtani a tökéletesen kifejlett, életképes gyereket meg aközött, hogy súlyosan beteg gyereket szülnék, aki így is úgy is meghal néhány napon/héten belül!!

2021. febr. 10. 17:07
 106/139 anonim ***** válasza:
80%

Ki nem szarja le te mit fogadsz el, de tök komolyan?!😂 lőtéri döglött kutyát sem érdekli te mit fogadsz el, attól még minden nőnek joga van úgy élni és rendelkezni a teste felett a törvényi kereteken belül, ahogy NEKI jó. Pont. Nyugodtan földhöz is verheted magad, ha én abortuszra akarok menni bármilyen okból kifolyólag, akkor el fogok menni és magasról teszek rá, hogy te amúgy milyen esetekben fogadod el. Te bajod.

Ja és segítek: NINCS 100%-os védelem, úgyhogy ennyit a minden másra ott a védekezés dumádra. Nehogy már te akard megszabni ki mit kezdjen a szexuális életével és a méhével

2021. febr. 10. 17:10
 107/139 anonim ***** válasza:
28%

"hárompipás, menj téríteni máshová!"

Térítek? Az itteni válaszolók többsége abortusz párti, ők nem térítenek?

"Csak egy ilyen ember nyígna folyamat azon, hogy akkor miért nem lehet a 9 hónapos, totálisan kifejlett, érző, nő méhén kívül is életképes, tulajdonképpen csecsemőt megölni puszta heccből, miközben állítja érti a különbséget egy fejletlen sejt halmaz és egy teljesen kifejlett ember között. Komolyan nem érzed a mérhetetlen ellentétet e kettő mondat között és hogy logikailag mekkora bukfenc az egész irományod?"

Nem, mert a 9 hónapos magzat sehol sem életképes, ha nem gondoskodnak róla ugyanúgy meghal.

Fejletlen sejthalmaz? Neked lehet hogy egy fejletlen sejthalmaz, nekem egy emberi lény, akinek a 3. héttől már szívdobogása is van.

Számomra fontos a magzatok élete is.

2021. febr. 10. 17:11
 108/139 anonim ***** válasza:
35%

"Ki nem szarja le te mit fogadsz el, de tök komolyan?!😂 lőtéri döglött kutyát sem érdekli te mit fogadsz el, attól még minden nőnek joga van úgy élni és rendelkezni a teste felett a törvényi kereteken belül, ahogy NEKI jó"

Mondtam én, hogy nincs joga? Nem.

"NINCS 100%-os védelem, úgyhogy ennyit a minden másra ott a védekezés dumádra."

Az emberek többségének valahogy csak sikerül megoldani.

"Nehogy már te akard megszabni ki mit kezdjen a szexuális életével és a méhével"

Nem érdekel más emberek szexuális élete. A méhük sem érdekel, az ember élet viszont igen. Hogy hol kezdődik ez, az csak nézőpont kérdése.

2021. febr. 10. 17:13
 109/139 anonim ***** válasza:
69%

És még mindig folytatja és nem érti, én beszarok.😂😂😂

“ Nem, mert a 9 hónapos magzat sehol sem életképes, ha nem gondoskodnak róla ugyanúgy meghal.”

DE ÉLETKÉPES, ki van minden szerve fejlődve, ami ahhoz kell hogy életben lehessen kajával és piával tartani, próbáld már meg ezt egy embrióval, te ostoba! Továbbá nincsen egyetlen emberre korlátozva, a világon akárki elláthatja. Nosza tessék, próbálj meg egy 8 hetes embriót abortusz helyett megszülni és tartsd életben, sok sikert.

Te az alapvető különbséget nem látod, mert sötét vagy mint az éjszaka.

Egyébként a 6. héttől van kb szív hang és ez csak szívcső pulzálás, messze nem kifejlett szív, ami szükségeltetik az életben maradáshoz.

Menj már vissza az általánosba amúgy, mert a hülyeséged már nekem fáj.

2021. febr. 10. 17:16
 110/139 anonim ***** válasza:
30%
105: komoly bajok lehetnek nála a toronyban...
2021. febr. 10. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!