Hogy mondjam meg a szüleimnek hogy terhes vagyok?
Mondd el minél hamarabb, hogy legyen időtök megbeszélni, hogy hogyan tovább.
Mindenképpen rossz lesz, de jobb túl lenni rajta.
köszi a választ.. :)
És szerintetek baj ha én megtartanám a babát csak mert látom az esélyt akárhogy is 17 évesek vagyunk h ő lesz a férjem ... és nem tudnák megölni egy gyereket a hasamban... amit hibáztam azt ne a baba bűnhődje meg nem igaz? vagy nektek mi a véleményetek?
Oké, három gondolat jutott eszembe:
1. A párod mit szól ehhez a dologhoz? Mondtad már neki? Vele megbeszéltétek már, hogy mit szeretnétek?
2. Én nem vagyok abortuszpárti, de szerintem nem dönthetsz egyedül arról, hogy megtartod. A szüleidnek nagy beleszólása van. Tudom, hogy nem tetszik, de ha már hibáztál, nincs más lehetőséged, mint vállalni a felelősséget.
3. Miért nem vettél be esemény utáni tablettát, ha már elszakadt a gumi??
És hogyan, miből nevelnéd a gyereket?
Gyanítom, hogy a szüleidnek kéne felnevelni. Persze, ha még fiatalok, dolgoznak, akkor nem biztos, hogy be tudják vállalni. De gondolom, náluk laknátok mindenképpen. És a barátod is odaköltözne?
Sok-sok kérdés felmerül.
Beszéljétek meg és közösen kitaláltok majd valamit.
A párom is megtartaná... :)
És természetesen majd elmondom a szüleimnek akik remélem h segíteni fognak és nem ellöknek maguktól.. :( :) és mondom gondoltam h áhh... egyszer elszakadt a gumi nem lehet baj... aztán tessék ez lett az eredménye..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!