Hogy mondjam meg a szüleimnek hogy terhes vagyok?
"lenne esélyem még egyetemre menni?"
Igen.
A parod hany eves?
Ugy erdemes elmondani, hogy mindketten odaalltok a szulok ele es eloadjatok a tovabbi terveiteket a jovore vonatkozoan.
A a baratod is gyerek meg, nincs hol lakni es nincs mibol eltartani a gyereket, sok eselyt nem latok arra, hogy oruljenek a szulok
figyelj ha a barátod már dolgozik, akkor szerintem tartsátok meg.
én a helyedben a tanévet befejezném. az érettségi évében magántanuló lennék.
egyetemre meg attól függ hova akarsz menni. de nem lenne lehetetlen.
de ha a barátod nem dolgozik, hanem még ő is tanul akkor elég necces, mert rá lennétek utalva a szüleitekre. meg ha jönne a baba jó lenne egy háztartásban élnetek, mármint hozzátok költözne a barátod. vagy te hozzájuk. ahol több tér van.
de mondom ez függ attól is , hogy a szüleitek mit szólnak.
ja most látom hogy ő is 17.
szakmája lesz? vagy ő meddig tanul még?
És ki fogja eltartani a babát? Ne bűnhődjön a baba a hibátok miatt? Igazad van bűnhődjön a család, mert nekik kellesz eltartani.
Igen gyerekszemmel mondod, fogalmad sincs mennyi pénzbe energiába kerül egy gyerek. Csak azt tudod majd lesz valahogy. De nem csak magadnak okozol gondot, nehézséget, hanem a szüleidnek is. Egyáltalán az apa hány éves? Rá támaszkodhatnál? Vagy gondolom ő is tanul még.......
Egyetemre menni, maximum megint szülői segítséggel. Szerinted kire bízod míg tanulsz? Ki fizeti az egyetemet plusz a gyerek költségeit? Van a városodban egyetem? Mert ha nem kire bízod a gyereket míg iskolában vagy?
Na ha végiggondolod kinek szülöd a gyereket, ha megszületik? Magadnak vagy a családodnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!