Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy mondjam meg a szüleimnek...

Hogy mondjam meg a szüleimnek hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés
17 éves vagyok, és 2-t éve vagyok együtt a barátommal , csak hogy azért nem szerettem volna teherbe esni védekeztünk is csak elszakadt a gumi... na mind 1 most itt nem erről van szó , hanem arról h nem tudom h mondjam el a szüleimnek félek h kitagadnának vagy nem tudom mi lenne a reakciójuk ...

2014. nov. 17. 19:04
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:

a kérdésre konkrétan nem sokan válaszoltak még, hogy hogyan mondd el.

ülj le velük és így ahogy nekünk leírtad. hogy történt egy kis baleset, és most már biztos hogy terhes vagy.

mondd el, hogy mikor volt. közben kérhetsz már időpontot a nőgyógyászhoz.

szerintem jó ötlet lenne ha közösen állnátok a szüleitek elé. utána ha nincs közös megoldás, összeengedni a szülőket, 4en csak jutnak valamire.

2014. nov. 17. 21:38
 32/34 anonim ***** válasza:
77%

A húgom 16 évesen lett terhes. Volt nagy botrány, nem részletezem. Ilyen hősszerelmesek voltak, mint Ti. Megszülte a gyereket.

10 év telt el. Már 2 gyereke van, a férje bulizik, éjszakázik, fű-fa-virággal csalja, mert most tombol benne a Férfi.

A húgom meg otthon bőg, 8 általánossal, 2 iskolás gyerekkel, és még csak most 26(!) éves!

Te tudod...

2014. nov. 17. 21:53
 33/34 anonim ***** válasza:
64%
Egy korábban válaszoló vagyok. Igen az anyagiak nehézségeket jelentenek az biztos. Át kell tárgyalni. Ami a tanulást illeti...akarás kérdése. Gyerek mellett is lehet. Nekünk megy. Húzós, éjszakai tanulások. Nagyon sok levelezős csinálja család mellett, nem egy ismerősöm. Az életed megváltozik, de hidd el amúgy sem a tivornyától lesz teljes :)
2014. nov. 17. 22:19
 34/34 anonim ***** válasza:
nézd a tini mamit(?)az mtv-n asszem ez a címe csak képzeld úgy hogy 1)magyarországon vagyunk 2)ők kapnak pénzt a műsorért.és ők is mentek egyetemre szerintem neked is lenne esélyed. de a pasidnak munkát kellene vállalnia az iskola mellett meg neked sem ártana elkezdened.mielott még az egyetemre gondolnál az érettségire kéne mert így még az sem lesz meg
2014. nov. 18. 10:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!