Hogy mondjam el a szüleimnek hogy terhes vagyok? 17/L
49: JOGOS! Abszolút!
Nem hinném, hogy valaki 17évesen ne hallott volna esemény utáni tablettáról...
#53 51-es vagyok.
"Attól hogy valamit evezredekig így csináltak még nem jelenti azt hogy jó is volt úgy."
Valóban nem jelenti, de ebben az esetben ez nem feltétlenül automatikusan egy rossz dolog, ahogy itt beakarjátok állítani.
"Az esetek 90 százalékaban nem tud felnoni hozzá. A maradék 10 százalékban meg megkeseredik hogy nem tudja élni az életét mert elcseszte."
Te honnan tudod ezt? Még is mire alapozod ezeket a kijelentéseket? Amikor édesanyám szülte a testvéremet a 90-es években, akkor sem volt sokkal idősebb. Sőt, akkoriban a nők a 20-as éveik elején elég gyakran szültek, nem látom őket megkeseredettnek.
+ Ne akarjátok már a gyermekvállalást valami sátánian gonosz dolognak beállítani, mert nagyon nem az.
A kérdező valóban várhatott volna még 2-3 évet, de ennyi.
#54 amikor elfogynak az érvek (mondjuk a te esetedben nem is nagyon volt) akkor jön a személyeskedés
#55 onnan tudom hogy látom. Tapasztalat a környezetből.
"Amikor édesanyám szülte a testvéremet a 90-es években, akkor sem volt sokkal idősebb. Sőt, akkoriban a nők a 20-as éveik elején elég gyakran szültek,"
Vesd össze a mai huszonévesekkel. Sokuk évekkel később is életképtelen.
Ja, 20as évei elején, nem 17 éves kiskorúként! Pont ez az a pár év ami alatt rengeteget érik az ember.
Kérdező, hogy döntöttél végül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!