Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy mondjam el a szüleimnek...

Hogy mondjam el a szüleimnek hogy terhes vagyok? 17/L

Figyelt kérdés
Hogy mondjam el a szüleimnek hogy teherbe estem? Még nem tudom hogy megtartom-e vagy sem. Légyszi segítsetek, ti hogy mondanátok el?
2021. febr. 8. 12:13
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
 131/139 anonim ***** válasza:
73%

Esetleg talán khm.... az az állat, amit a húsáért megölnek, a saját maga állati szintjén sokkal fejlettebb, mint egy pár hetes emberi embrió az ő saját maga szintjén. Az a disznó, csirke, marha stb tökéletesen kifejlett egyed, aki az embrióval szemben képes érezni a fájdalmat, félelmet.

Az meg külön vicces, hogy prédikálunk arról, hogy védem az ÉLETET, meg ő is egy élőlény (már az embrió), aztán közben meg kiderül, hogy az összes többi élőlényre, amik ráadásul milliószor fejlettebbek egy embriónál, magasból szarok. Nekem ez meglehetősen visszás és álszent, főleg hogy milyen hevesen vergődött és hőbörgött itt némely kommentelő az élet védelméért, aztán a végén kiderül, hogyha egy állat élete a tét, azt le sem kakkantja.

Igen, az ember ember, az állat állat és nyilván a megszületett, kifejlett ember előrébb van, mint a szinten megszületett, kifejlett állat, de én személy szerint speciel egy kifejlett, életképes, érző, levágás előtt álló malacot jobban tudok sajnálni, mint egy fejletlen, életképtelen, fájdalmat nem érző, tudattalan embriót.

És számomra egy embrió messze nem egy emberi élet, így kerek-perec, hanem csak egy LEHETŐSÉG az emberi életre, de attól még olyan messze van, mint ide Kína, hisz a nő teste és szervezete nélkül soha nem lesz belőle ténylegesen ember, mert egyelőre még minden jellemzője, szerve stb hiányzik, amitől tényleges emberi élet tudna lenni.

2021. febr. 11. 12:29
 132/139 anonim ***** válasza:
29%
131 nem tudom miért egyes számban beszélsz vagy éppen kihez szóltál, de igazából 7 ember és nem egyetlen egy pontozott le....
2021. febr. 11. 14:57
 133/139 anonim válasza:
18%
Szia! Nem tudom, hogy véletlen gyerek - e, de grarulálok! ❤️Egyébként megtartottátok a picit?
2021. ápr. 7. 12:37
 134/139 anonim ***** válasza:
91%
Na, azért álljunk már meg egy percre. Aki kiteregeti ide a magánéletét, az ne csodálkozzon, ha az emberek a kérdéssel kapcsolatos észrevételeiket és véleményüket is leírják. Ha az ez nem tetszik, nem kell kérdést kiírni, főleg hogy az itt folytatott diskurzus szorosan hozzátartozik a kérdéshez nem egy totál más témáról volt szó. Mar eleve a kérdés is semmilyen, hogy mondjam el..? Hát bsszus mégis hogy, odaállsz és a száddal elmondod. Továbbá nem kell csodálkozni, hogy szóba jön a megtartom/nem tartom, tekintvén, hogy a kisasszony kemény 17 éves, jó eséllyel még iskolás, aki otthon lakik és a szülei tartják el, de ő azért még nem döntötte el, hogy odaszül-e anyuék nyakára.. Jogos volt a megjegyzés, hogy amíg 100%-ig a szüleire és az pénzükre, otthonukra van utalva, addig bizony ez nem úgy működik, hogy eldöntöm megtartom, a szüleim meg fizetnek, mint a katonatiszt egy szó nélkül!
2021. ápr. 13. 22:59
 135/139 anonim ***** válasza:
24%
Egy kamu kérdésen veszkedtek és agyaltok majd leírjátok , ezt több percig. Gratula nektek.
2021. ápr. 13. 23:04
 136/139 anonim ***** válasza:
89%
Neked is gratula, mert ezek szerint azért neked is van időd ideokoskodni egy “kamu kérdéshez”.
2021. ápr. 13. 23:29
 137/139 anonim ***** válasza:
21%

"hanem csak egy LEHETŐSÉG az emberi életre, de attól még olyan messze van, mint ide Kína, hisz a nő teste és szervezete nélkül soha nem lesz belőle ténylegesen ember"

Gondolom azzal is tisztában vagy, hogy a haszonállatok a gazdáik nélkül sosem kaptak volna lehetőséget az életre. Kérlek folytasd a gonolatmeneted, hogy miért is sajnálod akkor.

2021. ápr. 19. 18:42
 138/139 anonim ***** válasza:
80%
És 137?! A kérdés az volt, hogy aki ennyire véd egy fejletlen embriót, mert jaj egy élet (kezdete), az akkor ugye vegetáriánus és a kifejlett állatokat is sajnálja, amiket levágnak húsuk miatt..? Meg vágott virágot se vett soha, ugye?
2021. ápr. 19. 19:12
 139/139 anonim ***** válasza:
79%

Már meg ne haragudj, de egy fejletlen, életképtelen, pár hetes embrió sem a “fajtársam” és majd én eldöntöm mi iránt érzek sajnálatot, illetve mi iránt nem. Különben sem én prédikáltam itt az életről meg társairól, pusztán igyekeztem felhívni a figyelmet arra, hogy attól független, hogy egy állat és ember nincs azonos szinten, egy levágás előtt álló sertés/marha stb tökéletesen ki van fejlődve, képes fájdalmat érezni, ellenben egy embrióval!! Úgyhogy igen, ha már mindenáron választani kell, akkor inkább sajnálok egy élőlényt, ami képes pl lélegezni és fájdalmat érezni, szemben egy olyannal, ami erre képtelen.

By the way, hogy jön ide az USA és hogy ott milyen törvények vannak?? Feltűnt, hogy ez Magyarország és itt alapesetben a 12.hétig legális az abortusz? Akkor meg? Mit foglalkozzak én más ország törvényeivel, mikor rám az vonatkozik, ami itt van? És ki mondta akár csak egy szóval is, hogy rendben lenne a születés pillanatáig az ab?! Ne adj olyan szavakat a számba, amit nem mondtam! Pusztán mert a 12.hétig elfogadhatónak tartom az abortuszt, ha a nő úgy ítéli meg számára ez a jó döntés, még nem egyenlő azzal, hogy az eszetlen és korlátlan abortálás pártján vagyok..

Ja és a kép árnyalása érdekében a new yorki abortusz törvény pl messze nem azt mondja ki, hogy bármilyen indokkal születésig lehet abortálni, nem kéne ferdíteni. HA az anya egészsége veszélyben van vagy a magzat bizonyítottan életképtelen, CSAK AKKOR lehet elvégezni határidőn túl az abortuszt, ami egyébként megjegyzem idehaza is pontosan így van! Még jó, érthető módon ha komplikáció merül fel, akkor egyértelműen az anyát mentik első körben és kizárólag ezután jöhet a magzat.

2021. ápr. 19. 21:51
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!