Hogy mondjam el a szüleimnek hogy terhes vagyok? 17/L
"DE ÉLETKÉPES, ki van minden szerve fejlődve, ami ahhoz kell hogy életben lehessen kajával és piával tartani, próbáld már meg ezt egy embrióval, te ostoba! Továbbá nincsen egyetlen emberre korlátozva, a világon akárki elláthatja. Nosza tessék, próbálj meg egy 8 hetes embriót abortusz helyett megszülni és tartsd életben, sok sikert."
Annyira életképes, mint a 3 hetes embrió. Ha hagyják élni, gondoskodnak róla, akkor életben fog maradni.( igen, az anya gondoskodik a magzatáról is, még ha nem is olyan értelemben, mint a megszületett csecsemőről)
"A 107-nélkül valóban hatalmas gondok vannak, ilyen sötét embert sose láttam még."
Mert nekem számít a magzat élete is? Ha ez sötétséget jelent, akkor vállalom.
“Annyira életképes, mint a 3 hetes embrió.”
Hogy mivan???????????
Úr isten, most viccelsz ugye? Te idióta, három hetes terhesség még nincs is, kb még be sem agyazódott, továbbá tessék mutasd már meg hol van egy “3 hetes embriónak” kifejlett tüdeje, hm?! És kifejlett szíve? És idegpályái?! Te most direkt jatszod a hülyét?
Nem arról van szó, hogy HA tovább hagyjuk a bőven fejlődni, arról van szó, hogy amikor ABORTUSZRA kerül a sor mennyi kifejletlen az az embrió, közelében nincs egy megszületett embernek, se egy 9 hónapos magzatnak, aki többek között tud lélegezni.
116: szerintem hagyjuk, hadd trollkodjon magában! Mestertroll!
Közben meg lehet, hogy már több háromhetes embriója simán elment missed ab formában - úgy, hogy észre sem vette....
"TÉNY belelátására, hogy egy pár hetes fejletlen embrió a közelében nincs se egy 9 hónapos kifejlett magzatnak, se már megszületett embereknek."
Többször is elmondtam, hogy nincs a közelében sem, tehát ebben igazat adtam neked. Ugyanakkor a 7. hónapban járó magzat is elmarad a 9 hónapostól.
Azt kellene megérteni, hogy én a fogantatástól számítom az ember életét, és éppen ezért védem azt.
"Ebbe még a levegő is kar amúgy."
Most már értem, hogy miért vagy abortuszpárti, hisz neked a felnőtt emberek élete sem számít semmit, ha más véleményen vannak mint Te.
Igen, egy három hetes magzat nyilvánvalóan messze elmarad egy 9 hónapostól, de szvsz a három hetes magzatnak is joga (kellene) lenni élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!