Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy mondjam el a szüleimnek...

Hogy mondjam el a szüleimnek hogy terhes vagyok? 17/L

Figyelt kérdés
Hogy mondjam el a szüleimnek hogy teherbe estem? Még nem tudom hogy megtartom-e vagy sem. Légyszi segítsetek, ti hogy mondanátok el?
2021. febr. 8. 12:13
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/139 anonim ***** válasza:
41%
Olyan érdekes hogy itt gyakorin minden terhes tininek védekezés mellett csúszott be a gyerek. 😆 Sose értettem hogy szakadhat el egy gumi. Mondjuk leginkább úgy hogy nem is húznak. Mi évekig védekeztünk az extra vékony fajtával, nem kimeltuk mégse szakadt ki soha. Én nem neked adtam tanácsot azzal kapcsolatban hogy megtartsd e hanem kifejtettem a véleményem az abortusz ellenes barom miatt. A diák munkából meg el ne képzeld hogy el tudod tartani. Gondolom saját lakasotok/albérlet sincs ha anyadek kidobnak a hülye döntésed miatt. Ha a pasid is kidob meg pláne ott leszel csupasz fenekkel. Nem is értem hogy lehet ez kérdés a szemedben hogy megtartsd e. Azt a gyereket nem elég ám megszulni. Gondolom még soha nem éltél egyedül és nem kellett kijonnod a fizetesedbol ezért fogalmad sincs mennyibe kerül az élet.
2021. febr. 9. 08:37
 42/139 anonim ***** válasza:
16%

#41 Nem értem, hogy miért kell abortuszra biztatni szegény kérdezőt?! Hogy lehet valaki ennyire életellenes?

Van keresete a párjának+ a szülei is megértőek voltak. Akkor meg? Sok boldogságot a csöppséghez! :)

2021. febr. 9. 10:03
 43/139 anonim ***** válasza:
89%

https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ke..

Mondjuk talán azért, hogy a hasonló fenti esetet elkerüljék. Ott a kérdező felesége 19 éves. Azt nem tudni, hogy szülés utáni depresszióban szenved, vagy már előtte is voltak problémák, de az biztos, hogy gyermeket nevelni nem egyszerű. Nem habos-babos, csupa rózsaszín a dolog, ráadásul valljuk be, nem is mindenki alkalmas rá (ezzel nem azt mondom, hogy ebbe két esetben ez lenne, mert nem tudunk minden részletet).

Szóval igen, a gyermekvállalást alaposan meg kell fontolni, főleg ilyen fiatalon, nem csak úgy rávágni, hogy "jajj de jó, lesz egy cuki babánk". Az éremnek két oldala van, számba kell venni minden eshetőséget, a rosszakat is.

2021. febr. 9. 10:21
 44/139 anonim ***** válasza:
79%
Azért biztatom erre mert három felnőtt és egy kamasz élete többet ér mint egy embriójé.
2021. febr. 9. 10:28
 45/139 anonim ***** válasza:
10%

Te jó Isten... attól még, hogy vannak akik megbolondulnak a gyermekvállalás miatt, az nem érv, hogy akkor a kérdező vetesse el.

Az számodra elképzelhetetlen, hogy pont hogy a gyermek fogja jobbá tenni az életüket, igaz?

2021. febr. 9. 10:50
 46/139 anonim ***** válasza:
24%

Amúgy ha elszakad a gumi, arra is van megoldás, 72 órás tabletta. Csak úgy mondom.

Aki pedig abortuszra biztat valakit, anélkül, hogy ismerné a családi hátteret, stb, az vessen magára. Lehet, hogy tök gazdag család és az is lehet, hogy a párja tök jól keres, így gyerek mellett is tud tanulni, majd dolgozni.

2021. febr. 9. 10:52
 47/139 anonim ***** válasza:
80%
Ha egy gyerek nem jó helyzetben jön az soha nem fogja jobbá tenni az életüket. Csak gondot okoz. Ez olyan mint mikor egy haldokló kapcsolatban bevallalnak egy gyereket hogy az majd megjavitja. Az se működik soha. Ha ideális körülmények közé jön egy gyerek akkor is sok problémát okoz és akkor is előfordul hogy ezt az érintettek nem tudják megfelelően kezelni. Szerinted akkor egy nem ideális helyzetben?
2021. febr. 9. 10:56
 48/139 anonim ***** válasza:
17%

#47 Honnan tudod, hogy nem ideális a helyzetük? Lehet, hogy a felső tízezerhez tartoznak. Nem is tudsz róluk semmit.

Mi van, ha az abortusszal járó lelkiismeretfurdalás tenné tönkre az életüket?

2021. febr. 9. 11:12
 49/139 anonim ***** válasza:
94%
Gyanús, hogy kamu a kérdés. Ha tudja, hogy elszakadt a gumi, akkor bevehetett volna esemény utánit.
2021. febr. 9. 11:18
 50/139 anonim ***** válasza:
83%
#48 nem csak az anyagi helyzet a lényeg. Egy 17 éves éretlen gyerekről van szó aki ahhoz nem volt elég felnőtt hogy elsetaljon az orvoshoz és esemény utáni tablettát vegyen. Ő nem alkalmas még szellemileg egy gyerek felnevelesehez úgy hogy ne menjen félre a nevelésben valami.
2021. febr. 9. 11:28
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!