Hogy mondjam el a szüleimnek hogy terhes vagyok? 17/L
Anya, sajnos ert egy kis baleset.
A multkor a furdoszobaban megcsusztam, es elestem. A baratom latta hogy megcsuszok, jott segiteni, de a veletlenek banalis osszjateka folytan pont az allo farkaba huppantam bele.
Szegeny ugy megijedt hogy azonnal belem elvezett.
Tok veletlen volt az egesz, megertheted
Még hogy örömhír:((
Menjen már a francba, aki itt gratulál, meg sok boldogságot kíván! Vagy álszent duma, vagy irónia, de kb. egyik sem való ide most.
Kérdező, mielőbb mondd el, még lesz idő bejelentkezni abortuszra. Ne legyén hülye egészen, elcseszed az életedet. (Nem a középkorban élünk.)
Kérdező, 17-es írta itt az egyetlen értelmes választ, én is megerősítem:
Minél előbb szólj anyudnak. (Arra azért figyelj, hogy ne legyen a kezében semmi drága dolog, ami törékeny. Kolleganőm lánya amikor 17 évesen bejelentette, kolleganőm leejtette az üvegkancsót.)
Ő is elvetette, mi mást tehetett volna 17 évesen?
(Rá 6 évre megházasodtak ugyanazzal a sráccal, és gyerekeik is lettek, és jól élnek, de mindent a maga idejében.)
Ne hallgass a sok támadó idiótára, egy életed van.
Tök mindegy, hogy mondod meg, úgyis kilesznek akadva.
Az pedig, hogy megtartod-e, sajnos vagy sem, de nem csak a te döntésed, maximum akkor, ha 18 éves korod után el tudod tartani a babát vagy eltartja helyetted valaki.
Jesszus, tök komolyan van, aki képes itt gratulálni, hogy egy 17 éves felelőtlen gyerek sikeresen felcsináltatta magát? És most feltételezhetően érettségi, munkahely, fix bevétel, saját otthon és gondolom stabil párkapcsolat nélkül (mivel az nem éppen jellemző ilyen körben) tervez anyuciék nyakára szülni, csupasz popsival..
De azért ő még nem döntötte el, hogy megtartja-e. Van egy javaslatom drága kérdező: majd akkor tartsd meg, ha képes vagy felelősségteljesen, szülőktől külön költözve, a pároddal együttesen előteremteni a szükséges pénzt és egyebeket egy gyerekhez, mert ugyan nem vagy kényszeríthető abortuszra, cserében te sem kényszeríthetsz a szüleid nyakára plusz egy terhet, amit nekik kell megoldani. Tehát addig, amíg nem vagy képes önállóan ellátni egy gyereket, addig ne játszd a nagylányt, hogy majd te eldöntöd..... Erős a gyanú, hogy egy 17 éves gyerek messze nem képes önerőből felnevelni egy gyereket, csak ha anyuci és apuci nyakára pottyantja.
Az abortusz nem gyilkosság. Az még nem egy ember. Csak egy sejthalmaz, embrió. Nincsenek gondolatai, ki se fejlődött még az idegrendszere.
Kérdező, ha számodra kérdés hogy megtartsd e vagy ne akkor tedd fel magadnak a kérdést: el tudnátok tartani segítség nélkül bármi történik? Ha igen akkor szoba jöhet hogy megtartod. Ha a "nagyszülők" nélkül nem menne akkor felejtős a dolog. Vagy magadnak szülj vagy senkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!