Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ilyenkor mit éreznek a szüleim?

Ilyenkor mit éreznek a szüleim?

Figyelt kérdés

Középiskolás korú vagyok. Jól élünk, nem nélkülözünk, a tesóimmal sem nélkülözünk egy valamit kivéve: a kaját.

Van 2 autónk, mindenkinek van itthon laptopja és TV-je a szobájában, a ház is modern, nagyon jól néz ki.

Viszont ami a kaját illeti, az apám van mikor egész nap nem eszik, vagy csak pár falatot. A hűtő tele van, de mivel anyám cukorbeteg neki máshogy kell ennie és az ő cuccaival van tele a hűtő, így azokhoz mi nem nyúlhatunk. Van mikor én személy szerint úgy megyek el suliba, illetve online oktatás van akkor is, hogy egyszerűen a reggeli kimarad és ebédre tudok normálisan enni az iskolában, ha épp nem online oktatás van. Jól lakni nem is tudom mikor laktam utoljára, ha itthon vagyok, akkor állandó a haskorgás.

Bezzeg mikor vendégség van (szülinap, húsvét, karácsony, szilveszter-újév stb..), akkor tudunk normálisan enni.

Ráadásul mikor odavágják a szüleim, hogy miért nem eszünk rendesen, vékonyak vagyunk, akkor az elég rosszul esik, mert nem veszik észre, hogy semmi kaja sincs itthon. Ha meg ezt szóváteszem néha az a válasz, hogy most ezért nem fogunk elmenni a boltba, túlélem, ha ,,most az egyszer" nem vacsorázok.

Tudomásom szerint nincs semmilyen hitelünk, a szüleim pedig elég jól keresnek.

Miért nem ehetünk normálisan? Velük ezt nem lehet megbeszélni.

2021. jan. 31. 12:17
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
Kérdező, egyáltalán nincsen otthon semmiféle "semleges" (=nem diabetikus) alapélelmiszer...? Tojás, liszt, krumpli, rizs, stb....??? Üres a kamra?
2021. febr. 1. 09:40
 32/35 anonim válasza:
32%
Egyetértek a többiekkel,elmész boltba és megmondod hogy te fogsz mostantól bevásárolni szerintem nem lesz megterhelő,meg ez nem egy olyan téma amiről SZÜLŐKKEL ciki lenne megbeszélni:) Sok sikert!
2021. febr. 5. 17:34
 33/35 anonim ***** válasza:
57%

Apa meg tudnad mutatni, hogy kell kell megfozni a porkoltet tesztaval? Esetleg a nagyi receptjet elkerhetem?

Apa ha mesz a boltba, szeretnek eljonni segiteni.

Anya ossze tudnad irni, hogy mibol mit kell bevasarolni a mindenmentes polcokrol?

Anya szeretnek ezentul hasonloan etkezni mint te, csak par dolog modositasaval, es akkor mindenkinek jutna a minden mentes cuccokbol, hogy egeszsegesebben etkezzen a csalad. Leirod egy papirra miket kellene bevasarolni?

Apa, anya olyan regen ettunk mar rakott krumplit, mi lenne, ha vasarnap foznenk egyutt? A fele lehetne rakott zoldsegekbol dietasan....

2021. febr. 6. 12:16
 34/35 anonim ***** válasza:
Beszélj akkor apukáddal,hogy bírja rá anyádat,hogy néha fozhetne is!
2021. febr. 7. 01:41
 35/35 anonim ***** válasza:

Amit utolsó leírt, meg a többiek is, nagyon jó ötletek.

Ha nem tudsz főzni, biztos vannak Youtube videók ahol bemutatják miképpen kell, valamint sokmindennek hasonló az alapja (hagymát felvágod stb)...

Ha főzni nincs nagyon időd, keress cukorbetegek számára gyorsan elkészíthető ételeket.

2021. febr. 7. 06:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!