Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apám örökségét hogyan hagyhatn...

Apám örökségét hogyan hagyhatnám magam mögött?

Figyelt kérdés

Rettentő rossz mogorva kisugárzásom van ami tartanak tőlem vagy rettentő ellenszenvesnek tartanak így esélyem sincs néha arra hogy megmutassam a valódi énem. A lányok is elkerülnek emiatt mert nem vagyok szimpatikus.

Ezt apámtól örököltem. Kicsi koromban emlékszem hogy folyton nagyon csúnyán nézett de annyira hogy féltem tőle és hozzá sem mertem szólni. Mint akiben gyilkos ideg tombolna. Folyton csak néztem és nem értettem hogy miért van mindig ilyen arckifejezése és éreztem hogy olyan rossz árad belőle. Sajnos megörököltem tőle ezt a kisugárzást és a visszajelzések szerint az arckifejezésem is ilyen lett és ez nem a párkeresésben lehetetlenít el hanem sokszor az egyéb társas viszonyok kialakításában is. Nagyon de nagyon szeretnék ettől megszabadulni de nem tudom hogy tegyem. Ilyen dolgokban mi lehet a segítség? Honnan tudnék kérni? Pszichológus vagy kineziológia? Vagy más egyéb ?

2021. jan. 30. 15:23
1 2 3 4
 31/35 A kérdező kommentje:
Bocsánat. Azt akartam írni hogy nagyon szimpatikusak vagytok mindnyájan. Csak most olvasom hogy annyit írtam hogy "ne"
2021. jan. 30. 23:30
 32/35 anonim ***** válasza:
Nem probléma, én is mindig félregépelek szinte 1-2 szót. :)
2021. jan. 30. 23:34
 33/35 A kérdező kommentje:
30#. Igen. És nagyon sajnáltam hogy ilyen. Nagyon erősen vonzódok hozzá de csak a külsejéhez. Ha a belsője is rendben lenne már úgy az ujja köré tudott volna csavarni hogy el sem tudom mondani. De egy ilyen emberrel lehetetlen. Neki is elhittem párszor sajnos hogy én vagyok a rossz. Mesterien tudják benned a bűntudatot és önmarcangolást kelteni. Ilyenkor mindig azt kérdezem magamban értetlenül hogy és még én vagyok az unszimpatikus?
2021. jan. 30. 23:39
 34/35 anonim ***** válasza:
Sajnos az ilyen emberek óriási manipulátorok, és hihetetlen intelligenciával tudják addig magyarázni a dolgokat, hogy tényleg a másik érzi majd magát rosszul, holott nem benne van a hiba. Ha pedig még külsőre is jól néznek ki az már halálos kombó, akkor bármit elérhetnek. Szuper viszont, hogy ezt felismerted és nem kérsz belőle! Egyébként ez is bevált taktikájuk, hogy egyszer tündérek, utána meg bántalmaznak és nekiesnek a másiknak. Sajnos ez a típus nemigen akar változni.
2021. jan. 30. 23:48
 35/35 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok, mármint morcos kinézet, de amúgy nem vagyok morcos és aki azt irja, hogy az arckifejezés tükrözi a belsőt, hát ez bizony tévedés. Normál életem van, de tényleg nem vagyok ránézésre szimpatikus. Ezzel nem lehet mit kezdeni.
2021. jan. 31. 01:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!