Apám örökségét hogyan hagyhatnám magam mögött?
Rettentő rossz mogorva kisugárzásom van ami tartanak tőlem vagy rettentő ellenszenvesnek tartanak így esélyem sincs néha arra hogy megmutassam a valódi énem. A lányok is elkerülnek emiatt mert nem vagyok szimpatikus.
Ezt apámtól örököltem. Kicsi koromban emlékszem hogy folyton nagyon csúnyán nézett de annyira hogy féltem tőle és hozzá sem mertem szólni. Mint akiben gyilkos ideg tombolna. Folyton csak néztem és nem értettem hogy miért van mindig ilyen arckifejezése és éreztem hogy olyan rossz árad belőle. Sajnos megörököltem tőle ezt a kisugárzást és a visszajelzések szerint az arckifejezésem is ilyen lett és ez nem a párkeresésben lehetetlenít el hanem sokszor az egyéb társas viszonyok kialakításában is. Nagyon de nagyon szeretnék ettől megszabadulni de nem tudom hogy tegyem. Ilyen dolgokban mi lehet a segítség? Honnan tudnék kérni? Pszichológus vagy kineziológia? Vagy más egyéb ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!