Semmilyen programot nem élvezek már, folyton arra gondolok, hogy úgyis vége lesz. Hogyan hagyhatnám ezt abba?
Figyelt kérdés
Mikor abba az iskolába jártam, amit utáltam, folyton arra gondoltam, azzal nyugtattam magam, hogy arra gondoltam, már megyek haza, vagy hogy már otthon vagyok. Így sokkal hamarabb elteltek a napok, azonban azóta mindenre ezt vetítem ki, jóra és rosszra is.2019. júl. 15. 02:41
1/3 anonim válasza:
A jóra miért? Nem élvezed a jó dolgokat? Vagy ez inkább pesszimista és lehangoló gondolat a jó dolgok esetében? Mármint a jók esetében az félelem jellegű?
2/3 A kérdező kommentje:
Valami olyasmi, hogy nem tölt el izgalommal ha programom lesz, mert már arra gondolok, hogy úgyis vége lesz, és ugyanitt fogok kikötni.
2019. júl. 15. 03:00
3/3 anonim válasza:
Beszélj pszichológussal, ő tud segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!