Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Egy szülőnek van beleszólása...

Egy szülőnek van beleszólása a felnőtt gyereke testsúlyába?

Figyelt kérdés
Nem extrém elhízásról beszélek, hanem ha pl felszaladt egy 10 kiló valami oknál fogva. Normális, ha a szülő ezt megjegyzi, beszól, célozgat, direkt kis méretű ruhákat vesz ajándékba célzásból? Ha volt ilyen nálatok, a szülő megjegyezte, beleszólt?
2021. jan. 20. 16:27
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/78 anonim ***** válasza:
30%
70: Vékony nőn belül is az arányosan vékony, karcsú, nem az, akinek xilofonozni lehet a bordáin és úgy ki van ugorva a pofacsontja, annyira beesett az arca.
2021. jan. 21. 15:21
 72/78 anonim ***** válasza:
0%
Az nem az én bélyegem, hogy te nem hallottál róluk. Te vagy tájékozatlan, nem értük nem rajonganak milliók.
2021. jan. 21. 16:09
 73/78 anonim ***** válasza:
55%
#72 már miért lennék tájékozatlan?😂 Mert nem hallottam olyanokról, akik a legkevésbé sem érdekelnek? Le merem fogadni, hogy kapásból 10 olyan előadót fel tudnék sorolni, akiről meg te nem hallottál, úgyhogy a szememben meg te vagy a tájékozatlan. Ennyit rólad, csak ebbe tudtál belekötni, a mondandóm többi része látom eléggé betalált és rájöttél, hogy igazam van, arra vonatkozólag hogy 10-ből 8-9 férfi a vékony de formás nőket szereti. Nem véletlen reflektálsz egy elhanyagolható megjegyzésre.:D milliók rajonganak értük ja, na ne röhögtess. Menjél inkább a konyhába kajálgassál, ahhoz jobban értesz. Ne fáradj az ide írással, úgyse olvasom el.
2021. jan. 21. 16:24
 74/78 anonim ***** válasza:
100%
Hé, én is a “mindenki hormonzavaros” komment ellen vagyok. Vagy 5x írtam le, hogy ez butaság. Miért vagyok kövér, meg pártolom őket, ha az az igazság, hogy egy 5 éve fixen a Kardashian-testalkat a divat? Ők hozták be a “formákat”, pedig nekik is narancsbőrös szilikonfenekük van... (60 kilós nő vagyok, ha az “vágósúly”.) Nem mellesleg egy ilyen előadót sem írtál, szóval miért lennék tájékozatlan? Én ellenben vagy 2/3-at írtam több korosztályból is. Nem az én hibám, hogy szemellenzős vagy és szerinted nem is létezik, amire nincsen rálátásod. Ez a szomorú. Ha megnézed, egyre több videoklipben is ilyen lányok vanank feszes testű insta modellek helyett.
2021. jan. 21. 17:17
 75/78 anonim ***** válasza:
78%

Szerintem MET-gálás fellépőkért azért nem egy tucat ember rajong. De elég megtekinteni a nézettségi adataikat...

A “konyhában evős” megjegyzésed pedig mocskosul undorító. Én is leírtam, hogy miért egészségtelen a túlsúly, meg az ilyen élethazugságok, mégsem sértegettem vele felhasználókat.

2021. jan. 21. 17:20
 76/78 anonim ***** válasza:
100%
Nincs. És egy ilyen passzív-agresszív szülőt, aki bunkóságból kisebb ruhát vesz nekem “ajándékba”, mint amekkorára szükségem van, messze elkerülnék.
2021. jan. 23. 09:30
 77/78 anonim ***** válasza:
100%
Amikor szenvedély beteg voltam a whiskey és nyugtató fogyasztott, mert el vette az étvágyam, amikor egészséges voltam akkor a mozgás és rost, amikor ideges voltam, a sok izzadás és ebből kifolyólag kimerültség okozta sok alvás. Mindenki annyit pihenjen és mozogjon amennyit kíván. Ha le akarsz fogyni magad miatt, és ne a szüleid miatt.
2021. jan. 31. 10:05
 78/78 anonim ***** válasza:
49%
Persze, semmibe se szólhat bele, az örökséget meg elvárjátok. Ettol persze ez az adott szülő egy bunkó proletár.
2021. okt. 2. 11:35
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!