Egy szülőnek van beleszólása a felnőtt gyereke
testsúlyába?
Figyelt kérdés
Nem extrém elhízásról beszélek, hanem ha pl felszaladt egy 10 kiló valami oknál fogva. Normális, ha a szülő ezt megjegyzi, beszól, célozgat, direkt kis méretű ruhákat vesz ajándékba célzásból? Ha volt ilyen nálatok, a szülő megjegyezte, beleszólt?
Ez baromság. Egy jó pár éve már az “idomos nők” alakja a divat. Minél nagyobb valakinek a feneke, melle, annál jobb csajnak számít. 10 éve még mindenki takargatta magát. A plus size modelleket is sokan istenítik, meg nem véletlenül a “body positivity” az új “me too”...
2021. jan. 21. 13:53
62/78 anonim válasza:
61: te ezt látod a hozzászólásokban? :D
2021. jan. 21. 14:06
63/78 anonim válasza:
Azért a gyakori 12 válaszából nem fogok következtetéseket levonni a világról, ha nem bánod. Tess Holliday, Ashley Graham népszerűsége nekem elég indok.
2021. jan. 21. 14:11
64/78 anonim válasza:
Pedig a gyakori elég jól leképezi a közhangulatot, hidd el nekem. Amiről te beszélsz, az a nyugati világban működik, itt nem.
2021. jan. 21. 14:14
65/78 anonim válasza:
#57 ki akart bántani másokat? Annyira szánalmas ez a válasz, látszik hogy fingod sincs, hogy melyik hozzászólást írtam én. Senkit nem bántottam, annyit írtam le, hogy nem jogosan szól bele a kérdező dolgába a szülő, de véleményt mondhat, mert a 10kg zsírfelesleg már nem a belefér kategória. Ebben mi is volt a bántó? Mindenki le van pontozva, aki nem azt írja, hogy mekkora szemét a szülő és teljesen normális, hogy valakin 10 kiló zsírfelesleg van.
A kis kirándulásodat meg lazán kibírtam volna, mert tájfutó vagyok, szóval ennyit erről.
2021. jan. 21. 14:15
66/78 anonim válasza:
Persze, a gyakorin annyi az alapítványi iskolás, meg munkaügyis ember is. Minden olyan kérdés egy trolltól származik. Ahogy harisnyafétisesek sincsenek annyian, pusztán napi 10-20 kérdést felvesz egy kangörcsös idióta.
2021. jan. 21. 14:18
67/78 anonim válasza:
61! Fura, az én környezetemben szinte az összes férfi a vékony, de telt idomú nőket szereti. Értsd: lapos has, edzett(!) fenék, nem pedig hájas, mellekből meg tök mindegy, csak ne egy deszka legyen. Sehol sem divat az elhízás, meg a hájas segg/végtagok. Nem tudom ezt honnan szeded. Lehet van 1-2 kivétel akiknek nagyon nagyon szép arcuk van és így is elfogadhatóan néznek ki, de ez kb az 1%.
2021. jan. 21. 14:20
68/78 anonim válasza:
Ez butaság, hogy sehogy. A média mostanában pont hogy a Lizzo, Amy Schumer, Rebel Wilson típusú nőket sztárolja.
2021. jan. 21. 14:24
69/78 anonim válasza:
68: es vajon Rebel Wilson vagy Adele miert fogyott le? Evekig hirdettek, hogy ok mennyire jol vannak kicsit nagyobban is, nem akarnak vekonyak lenni, merthogy ok pont megmutatjak, hogy nemcsak 90/60/90el lehetsz sztar meg tehetseges. Nagyot csalodtam mindkettoben. De johetnek a commentek, hogy aha 40 ev fele kozelednek es az egeszeguk miatt alltak neki fogyozni, meg edzeni ezerrel...
2021. jan. 21. 15:15
70/78 anonim válasza:
#68 jól van, látom téged úgyse lehet meggyőzni. Attól mert, hogy “sztárolva” vannak (mondjuk én eddig egyikről se hallottam), nem jelenti azt, hogy ők lesznek az ideáljuk a legtöbb embernek. 10 férfit ha megkérdezel, 8-9 biztosan azt fogja mondani, hogy a vékony nők az esetei. Nyugodtan próbáld ki a környezetedben.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!