A szexuális zaklatásnak minősül, hogyha a nevelőapám
meg anyám akkor szexelnek, nagyon hangosan, nyitott
ajtónál, amikor én is otthon vagyok?
Én biztosan nem hazudok mert nem állítottam magamról semmit. Egyébként igen pont arra jó az anonimítás hogy mindenki leírhassa a baromságait anélkül hogy a valóságban kiderüljön róla hogy nem komplett. Csak sajnos ezzel a hozzád hasonlóak durván visszaélnek.
2021. jan. 11. 12:23
101, te mondtad hogy hazudok, tehát neked ez a természetes hogy itt érdemes hazudozni. Bennem fel sem merült hogy bárki hazudozna, mert mi értelme egy anonim oldalon? Benned felmerült, tehát eszerint jársz el a gyk-n.
Az meg továbbra is hidegen hagy hogy mit gondolsz 🤷♀️ Rosszindulatú vagy, ítélkezel, és abszolút el vagy tévedve. Mindenkit a saját értékrended szerint skatulyázol be. Ha neked nem jött össze a szex időben, amikor a többség megérik rá és kezdi, akkor tuti hogy senki másnak sem. Ha te arra használod az oldalt hogy hazudozz, akkor tuti hogy mindenki más is hazudozik.
Nagyon egysíkú és korlátolt vagy. Egy ilyen ember véleményére én nem akarok, és nem is tudok adni.
2021. jan. 11. 12:29
102 Nem azért feltételezem hogy hazudsz mert én is szoktam hanem mert nem tudom elhinni rólad hogy felnőtt vagy... Hogy egy gyerek miért akarja magát beállítani idősebbnek egy anonim kérdezős oldalon nem tudom annyira nem értek a gyerekekhez. Ha esetleg tényleg felnőtt vagy akkor pedig javaslom kezeltesd magad mert nem normális hogy azzal éled ki magad hogy olyan baromságokat írogatsz egy anonim kérdezős oldalon hogy a te 13-14 éves volt osztálytársaid többségének már volt szexuális kapcsolata...
2021. jan. 11. 12:49
102 és 103 válaszoló öröm látni, hogy egy anonim oldalon vitatkoztok egymással és próbáljátok egymást meggyőzni ki mennyire felnőtt és észre sem veszitek magatokat. Ez tök klassz popcorn evés közben! Csak így tovább, pörögjön a show!
2021. jan. 11. 12:52
99 Nem már akkor is hanem akkor még... Egyébként az hogy 17-19 évesen az aljarégeg gyerekei így viselkedtek a 80-as években egyáltalán nem meglepő.
2021. jan. 11. 12:53
" Egyébként az hogy 17-19 évesen az aljarégeg gyerekei így viselkedtek a 80-as években egyáltalán nem meglepő." - az "aljaréteg" jelzőt gondolom magadra érted... nem kell összekeverned a "nyugati világot" az USA kegsötétebb bible-belt részével... mert legfeljebb arra igazak a marhaságaid. Magyarországon 14 éves kortól mindenki azzal él szexuális életet, akivel akar... áruld már el, miért ne éljen vele?
2021. jan. 11. 13:50
106 Az USA-ban éppenséggel az Észak-Keleti és Nyugati parti államokban a legalacsonyabb a tiniterhességek aránya. Az aljaréteget pedig rád és arra a családnak nevezett valamire értem amiben felnőttél... Egyébként a nyugati világ alatt a Nyugat-Európai országok többségére is gondolok mint Olaszország vagy Belgium.
2021. jan. 11. 14:25
Vagy sok másik példát is hozhattam volna fel de direkt semlegessebb példákat írtam mert csak a Nyugat-Európai országok többségére gondoltam amelybe elég sok ország beletartozik.
2021. jan. 11. 14:27
Úristen XD Nagyon unatkoztok? :D
103-as!! Mellékesen megerősíteném, a vitapartnered állítását, hogy valóban vannak 13-14 évesen szexelő gyerekek! Én rengeteg ilyet ismertem, mikor általános iskolába jártam a 2000-es évek elején a 7. kerületben! A terhesség sem volt ritka. Csak az számított szenzációnak, mikor valaki úgy döntött megtartja! Bár csak két ilyen eset volt, a többiek elvetették, vagy gumit használtak.
2021. jan. 11. 14:37
kérdező nyilván trollkodni akart hisz látjátok hogy már nme is ir vissza...
2021. jan. 11. 14:52
Kapcsolódó kérdések: