A szexuális zaklatásnak minősül, hogyha a nevelőapám meg anyám akkor szexelnek, nagyon hangosan, nyitott ajtónál, amikor én is otthon vagyok?
Figyelt kérdés
2 szobás lakásban, vagyis ott vagyok pár méterre.2021. jan. 10. 14:10
1/167 anonim válasza:
Nem minősül annak.
Mellesleg hány éves vagy?
2/167 anonim válasza:
Jobb lenne ha szólnál nekik, hogy ne csinálják nyitott ajtónál.
3/167 A kérdező kommentje:
18. alatti. Ez számít?
Mi minősülne annak?
2021. jan. 10. 14:15
4/167 anonim válasza:
Ez inkább a kommunikáció hiányának minősül.
"Muter ne szexeljetek már a Pistivel nyitott ajtónál fényes nappal hangosan, ha otthon vagyok, mert nem vagyok rá kíváncsi!"
5/167 A kérdező kommentje:
#4. Azért nem olyan könnyű ezt ilyen emberekkel közölni...
Szerinted akiket amúgy nem érdekel, hogy hallja vagy akár látja Őket más is, akár a gyerek, azok fogékonyak az ilyen jellegű kritikára?
2021. jan. 10. 14:17
6/167 anonim válasza:
ez inkább már megint a perverz troll kamuja.
7/167 A kérdező kommentje:
Nem kamu.
2021. jan. 10. 14:18
8/167 anonim válasza:
Téged tapperol az apád? (lsd. szomszéd kérdés)
9/167 anonymousreview60 válasza:
Szemérmetlenségnek minősül (és tényleg kellemetlen, én a szomszéd lakókat hallottam néha). A Btk. szemmelveréssel és ócsárlással rendeli büntetni. Remélem, hamarosan neked is ennyire felszabadult (de illedelmesebben megélt) szexuális életben lesz részed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!