Zaklatásnak minősül felmondási idő után hívogatni a volt alkalmazottat a saját mobilján, Hogy ez hol van az hol van, ez hova van elmentve stb?
A felmondás megvolt, a felmondási idő letelt, a kilépő papírok megvannak mely tanúsítja hogy egyik félnek sincs követelése a másikkal szemben.
És már vagy két hete „szabad „ vagyok, nincs közöm a céghez de napi szinten csörög a saját mobilom hogy ez hol van az hol van, ezt hova mentettem el....
én az első napokban még készséggel álltam hozzájuk, elvégre csak ott voltam 6 évet, de azért van egy határ.
A telefonszámomat miattuk nem cserélem le-de mondhatom hogy feljelentem őket zaklatásért ha még 1x fel mernek hívni?
Keressék meg amit nem találnak. Vegyék úgy hogy meghaltam.
Én azért ennél rugalmasabb lennék. Ez előbb-utóbb úgyis le fog csengeni.
Egyébként felfoghatjuk úgy is, hogy nem adtad át tisztességesen az utódodnak, mi hol van, ezért kénytelenek folyton hívogatni.
"Az még nem jutott eszedbe, hogy kinyomod?"
ez menekülés és nem megoldás.
Írok is egy emailt most míg fel van b****va az agyam, hogy a telefonszámom mostantól számukra nem létezik, ha fel mernek hívni akkor feljelentés. Már írom is.
"hogy nem adtad át tisztességesen az utódodnak, mi hol van"
nem foghatjuk fel úgy, mert
1) írásban le van dokumentálva hogy mindent átadtam-minek adták ki a papírt?
2) amikor én elmentem, nem volt még utód mert senkit se találtak. De ha nem tévedek nekem ehhez semmi közöm, az utód fellelése nem az én dolgom.
Nem kell fejelentessel fenyegetozni. Eleg egy tisztessegesen megfogalmazott email, ha irni akarsz, hogy a jovoben megkered oket hogy ne zaklassanak,mert mar mashol dolgozol. Milyen teruleten voltal azelott?
off: Biztos nem pék, es nem azt kerdezik hogy hol van a liszt es az eleszto :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!