A szexuális zaklatásnak minősül, hogyha a nevelőapám meg anyám akkor szexelnek, nagyon hangosan, nyitott ajtónál, amikor én is otthon vagyok?
Na most hogy elolvastam a válaszokat is leíró hogy: Már az elején is elég megdöbbentő volt hogy egyesek szerint ez egy olyan helyzet amit egy ajtó becsapássak meglehet oldani... Ha a szülő/nevelő szülő akár egyszer is hagy ilyen helyzetet előfordulni akkor az a "család" már rég el van b4szva... Aztán sokan írták hogy troll kérdés de az alapján amilyen beteg válaszok születtek eltudom hinni hogy igaz. Lássuk be Magyarország nem éppen az épelméjű emberek országa. Azt pedig hogy egy gyerek akár egyszer is vag 2-szer is ilyet lát akár 18 felett is (csak akkor már sajnos az eltartói már nem büntethetőek) azt nem lehet elbagatelizálni és nyilvánvaló hogy ezek után a gyerek undorododni fog a szextől és emellett pszichológiai károkat is szenved...
Ja válasz annak a válaszolnak aki azt írta hogy ilyen korban a lánya már a saját szexuális életét élte: Hát igen sajnos mert nem vették el tőled időben bár remélem te már tényleg csak troll vagy.
"83-as szerencsére 18 éves korukra még a Magyarországi gyerekek legalább 70%-ának sem volt soha szexuális kapcsolata."
Én azért ezzel vitatkoznék :D, nem arról híresek a fiatalok, hogy 18 évesen még szüzek lennének. :)
A #84 szerintem valami kolostorból oszthatja az eszet...
"Ezekkel az eredményekkel az egészségügyi statisztikák szerint tökéletesen illeszkedünk a világátlagba. Nemzetközi felmérések szerint egy átlagos férfinak 7, míg egy átlagos nőnek 4 szexuális partnere van élete során, szüzességüket pedig 17 éves koruk környékén veszítik el az emberek (a férfiak esetében 16,9, míg a nőknél egy kicsit később, 17,4 évesen)."
Úgy csináltok, mintha lenne értelme itt ezen vitatkozni. Mindegy hogy minek számít hivatalosan, ez csak akkor számítana, ha a kérdező fogná magát és hivatalos szervekhez fordulna és nem anonim válaszolókhoz...
És igen, mivel a szülők hagyják, hogy előforduljanak ilyen esetek, ezért nyilván bele se szarnak, hogy ez a kérdezőnek jó-e vagy sem... Vagyis, csak a kérdező fog tudni védekezni az esetek ellen, olyan minimális eszközökkel, hogy a lehető legkevesebb időt tölti otthon, ha erre van lehetősége, illetve otthon is hangosan hallgatja a zenét. Igen, ez nem megoldás, de az nem is lesz, mert ahhoz normális szülők kellenének, amik ebben az esetben nyilvánvalóan hiányoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!