A szexuális zaklatásnak minősül, hogyha a nevelőapám meg anyám akkor szexelnek, nagyon hangosan, nyitott ajtónál, amikor én is otthon vagyok?
Itt inkább a szexuális aktus IDŐKERETÉVEL van gond, mint bármi mással - az a tény zavarhat a leginkább, hogy nem tudhatod előre MEDDIG, illetve MILYEN HOSSZAN kívánják egymást...
Nagyon elhiszem, hogy nyugtalanító lehet az egész. Ilyenkor kicsit "állati" szintre megy le az ember. Nem a legkellemesebb élmény a kiskorú (inkább fiatalkorú) gyermeknek."Nincs gyerekszobája" - találó kifejezés.
Egyébként melyik nemhez tartozol Kérdező? El tudom képzelni, hogy akár a fiúgyerekeket is rosszul érinti ez a helyzet - de a lányokat talán még inkább?!
Összefoglalnám az előző válaszadók tippjeit, kiegészítve a magaméval.
Jó ötletnek tartom, hogy vágd be az ajtót. Ha közben valamid nagyon kilóg, tedd be az ajtókeretbe, garantáltan lelohad.
Az is gondolat, hogy jelentkezz a gyámügyön. Az tuti, hogy kiemelnek otthonról (szerintem anyád ezért elmond egy hálaistent.) A másik nagyszerű fejlemény ezzel kapcsolatban, hogy mikor állami gondoskodásba kerülsz, alapos orvosi vizsgálatban részesülsz. Minden bizonnyal rád pillant pszichiáter is. Lehet, hogy rád az átlagosnál is hosszabban. És ez kész főnyeremény!
Fiú vagyok.
Tudom, hogy sokan azt gondolták hogy lány, de nem...
Nincs saját szexuális életem, kedves 69. és ezek után már valószínűleg nem is lesz.
Volt lány aki közeledett, de rosszul vagyok a szexualitástól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!