A szexuális zaklatásnak minősül, hogyha a nevelőapám meg anyám akkor szexelnek, nagyon hangosan, nyitott ajtónál, amikor én is otthon vagyok?
Figyelt kérdés
2 szobás lakásban, vagyis ott vagyok pár méterre.2021. jan. 10. 14:10
161/167 anonim válasza:
156 Mert egy 3. fél előtt csinálni nem az? Na és ha még 5-en vannak rajtuk kívül vagy 10-en? Lehet hogy a törvény nem bünteti de ettől még ugyanaz a helyzet ha otthon csinálják 1-2 ember előtt mintha az utcán csinálnák egy kevésbé forgalmas helyen ahol csak 1-2 ember látja. Ez egyszerűen beteges. Ezen kívül igen ha ott a gyerek akkor a szülőknek nem dugni kéne hanem a gyerekkel foglalkozni... Ha ez nekik így nem felel meg azelőtt kellet volna gondolkozni hogy elvállalták..
162/167 anonim válasza:
Ja igen, szóval akkor a szülők csak nevelőrobotok, akiknek CSAK a gyerekkel kell foglalkozniuk, mi? :D
Szerezz magadnak nőt és állítsd le magadat, amikor már izzik köztetek a levegő és fűt a vágy, hogy jól megpakold a nődet :)
163/167 anonim válasza:
162 Na és ha úgy alakul hogy az utcán fűt valakiket a vágy vagy éppen egy előkelő luxusétterem közepén akkor ott is nyugodtan "pakolja meg a nőjét"? Mert ez magyarázat hogy fűti őket a vágy?
164/167 anonim válasza:
162 vagyok
Nem én beszéltem a publikus szexről
Itt már minden ember írkál mindent mindenről
165/167 anonim válasza:
164 Ha egy 3. szemèly ott van föleg ha az egy gyerek az már ugyanaz mint a nyilvános szex legrosszabb formája mert gyerekek is vannak. Föleg ha a gyereknek az egyik szemèly az anyja úgy még rosszabb a helyzet. Ráadàsul te írsz olyanokat hogy “ha füt a vágy próbáld meg leállítani magad“ ha ez szerinted lehetetlen feladat akkor egy luxusètterembe vagy bárhol hogy csinàlod? Ha az utcán visszatudod magad tartani ugyanúgy kell otthon is ha van egy gyerek a házban...
166/167 A kérdező kommentje:
Hihetetlen, hogy még lassan 1 év után is jönnek válaszok…
Legalább az utolsó az hasznos volt.
Azóta amúgy járok pszichológushoz, bár ezzel a problémáimmal kapcsolatban nem tudtam megnyílni neki…
Néhányszor próbáltam szexelni is, de nem ment.
Köszönhetem ezt az idióta anyámnak…
Közben a párja apja amúgy meghalt és oda költöztek, így rám csak félévente néznek, de nekem így jobb is.
2021. dec. 21. 04:56
167/167 anonim válasza:
#165 "Ha az utcán visszatudod magad tartani ugyanúgy kell otthon is ha van egy gyerek a házban..." - szerinted ilyen kondíciók mellett bárki, épeszű ember is vállalna gyereket? Mert én kizártnak tartom... amúgy is a szexualitás ellaposodása szokott az egyik fő oka lenni a gyerek születése után felrobbanó házasságoknak... persze valamelyik fél nyugodtan gondolhatja így is... de annak törvényszerű vonzata lesz a házon kívüli szex = válás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!