A szexuális zaklatásnak minősül, hogyha a nevelőapám meg anyám akkor szexelnek, nagyon hangosan, nyitott ajtónál, amikor én is otthon vagyok?
Nyugi, veled ellentétben nekem nincs szükségem pszichiáterre :)
Elképzelni sem tudom, hogy minek engedtek ki téged a gumiszobából...
"Na de még ha tegyük fel felnőttekről is lenne szó akkor szerinted az is rendben van ha valakik az utcán szexelnek? Csak mert egy 3. fél előtt csinálni aki kicsit sem kíváncsi rájuk kb ugyanaz csak kevesebb személyel."
Ne magadból induljál ki. Te attól, hogy a felnőtt szót valami isteni szintre emeled, el kell szomorítsalak, a mai felnőttek egyáltalán nincsenek ott azon a szinten, ahol te gondolod. A kor csak egy szám, semmit nem jelent. Mellesleg megnézheted a 18-30 éves embereket mennyire is felnőttek. Megsúgom neked, semennyire nem azok. Egyszerű példa bemész a boltba, a felnőtt ember a kezével tapizza össze a pékárukat, még egy nejlont sem húzna a kezére vagy fogóval. De volt olyan is, amelyik leejtett egy fánkot és visszatette a többi közé. Tessék itt vannak a nagy felnőttek. A másik, meg honnan tudod a 3. embert nem izgathatja, ha élőben nézhet 2 embert ahogy szexel? Attól, hogy te megint elutasítod ezt vagy azt gondolod mások is, nem azt jelenti, hogy egy adott 3. embernek nem e tetszene, ha valaki előttük szexel, sőt le is videózná magának.
Súlyos bűncselekmény...
A szexet véletlenül nem szeretnéd betiltatni?
Az utcán szexelést közszeméremsértésnek hívják egyébként, ha nem tudnád.
Szóval az alacsony IQ-ddal azt mondod mesterem, hogy az izgalomban lévő párnak a szeretkezés előtt a gyerekükre kellene gondolniuk, ezzel szétcseszve mindent? :O
De hát miért is vitatkozok egy ilyen dologról egy olyan emberrel, aki valószínűleg még életében sem volt komoly kapcsolatban...
A magadfajták mellé egyébként sem jár egy komoly élettárs
"troll vagy"
Ez pedig egyértelművé teszi számomra, hogy még nem vagy elég érett ehhez a beszélgetéshez
Hát ezen besírtam
Azt addig értem, hogy én védem a szülőket, de a publikus szexet védeni ;D
Szóval rendszeresen szeretkeznek előtte? Jó tudni. Marhára nem volt kedvem elolvasni azt a 150 üzenetet (kinek van erre ideje?), amit eddig ide írtak, szóval csak a kérdésre adtam választ.
Nos, hát... Az tényleg elég beteges, de a gyerek hibája is, mivel nem szólt a szüleinek, hogy legalább zárják be az ajtót.
Ha meg csak hülyén írtad az előző választ, és csak kevésszer történt meg, akkor továbbra is védem a szülőket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!