A szexuális zaklatásnak minősül, hogyha a nevelőapám meg anyám akkor szexelnek, nagyon hangosan, nyitott ajtónál, amikor én is otthon vagyok?
Figyelitek, hogy valaki ide "járogat" és lepontoz mindenkit?
Jó lenne, ha valaki tudná jelezni a moderátorok felé.
Én töröltem az accountom a sok SPAM miatt.
Próbálom védeni a megmaradt pontjaimat.
Én eddig sem értettem a vitát. Mivel annak higy egy ember mikor kezd el szexelni semmi köze a kérdéshez. Akár 15,20 vagy 30 valaki, semmi kor sem kellemes a szüleink, vagy jelen esetben anyánk és barátja hangos szexelését hallgatni. Egy fiatal tini még pluszban sokszor szényenlős ami teljesen normális, megértem ha cikinek érzi ekkor közlekedni a kis lakásban. Az anya meg ezt totálisan leszja.
Úgy látszik a kérdező nem fogadta meg az előző kérdésére érkező tanácsokat. Azt hiszem valaki javasolja hogy kapcsoljon be olyan zenét amit nem szeretnek akkor be fogják zárni az ajtót. És aludjon füldugóval. Nem kellemes de mást nem lehet tenni.
Egy német, egy francia és egy orosz beszélgetnek az 50-es években:
- Nekem egy Mercedes-em van, a feleségemnek egy BMW-je, külföldre pedig
lakókocsival járunk - mondja a német.
- Nekem egy Peugeot-m, a feleségemnek meg Renault-ja van. Külföldre mi
vonattal járunk - mondja a francia.
- Nekem egy Moszkvicsom van, a feleségem meg metróval jár - mondja az
orosz.
- És külföldre mivel jártok?
- Leginkább tankkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!