A lányokat miért nevelik önfeláldozóbbnak mint a fiúkat?
23# " az apa is meg tudja csinálni"
És megcsinálja? NEM.
KIRE MARAD? AZ ANYÁRA.
Na látod.
Szerintem nem állja meg a helyét a kérdésed, felvetésed.
Nekem két felnőtt gyerekem van. Mind a kettő ott tanult, s azt amit akart.
A fiam, mindig háziasabb, segítőkészebb volt gyereknek.
Soha nem volt egyik sem "kényszerítve", semmilyen házimunkára. Ha volt kedvük csinálni csinálták, ha nem nem.
Én úgy emlékszem és még most is rengeteg ilyen kérdés van itt, hogy a suliba miért mondják, hogy a lányok hamarabb érnek?
És egy fiú se tiltakozott, igazából nem érdekelték mások véleménye.
Mindenesetre ez nem egyenlőség.
Azért van ez a tankönyvekben mert jelenleg a férfiak nem tudnak szülni, semmilyen más elnyomás nincs a háttérben.
Gazdag férfiak felesége is drága autókkal jár.
Hallottál már gazdag nőről magyarországon? Jah, ez is a tankönyv miatt ...
"Mert több munka, felelősség van a nyakukba szakítva"
Aha. Persze. Egy mai fiatal nőnek konkrétan SEMMI felelőssége nincs azon kívül, hogy ne csinálják fel, meg ne nyírja ki magát. Ma a nők 90 százaléka 25-30 éves koráig büfé-ruhatár szakokon mereszti a seggét, mert dolgozni nem akarnak, egyetem után meg mivel a büfészakkal keresni nehéz, ráakaszkodnak egy férfira aki eltartja miután a szülők erre már nem hajlandók, aztán sír a szájuk, hogy apuci elvárja, hogy a körömreszelgetésen kívül otthon is csináljanak valamit. Korábban érnek... hét vicce, korábban kezdenek dugni maximum. Meg korábban húzzák le a másik nemet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!