Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A lányokat miért nevelik...

A lányokat miért nevelik önfeláldozóbbnak mint a fiúkat?

Figyelt kérdés
2021. jan. 9. 10:09
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:
10%
A gyerek gyilkosok 99% a az anya nem az apa
2021. jan. 9. 11:49
 22/51 anonim ***** válasza:
5%

"tőlük várják el jobban hogy alkalmazkodjanak".

Mert a nőknek lesz gyerekük, (vagy nem, de most ez mindegy), és a gyereknevelés során rohadtul kell alkalmazkodni a babához, máskülönben nem marad életben. Most ezt így lesarkítva, de a lényege ez. Most ne menjünk bele hogy van tápszer, meg bébiszitter így anya nélkül is felnő egy gyerek, de az anya alkalmazkodásától, türelmétől függ, így ez az élet minden területén elvárják a nőtől hogy alkalmazkodjon.

2021. jan. 9. 11:50
 23/51 anonim ***** válasza:
78%
A szoptatáson kívül mindent meg tud csinálni egy apa is, szóval vissza az eredeti kérdéshez: miért a nő alkalmazkodjon?
2021. jan. 9. 11:53
 24/51 anonim ***** válasza:
78%
"A gyerek gyilkosok 99% a az anya nem az apa" Kérem a forrást, mert ez így fa.szság.
2021. jan. 9. 11:58
 25/51 anonim ***** válasza:
84%
Na rákerestem: az első tíz találatban férfi volt az elkövető.
2021. jan. 9. 12:05
 26/51 anonim ***** válasza:
84%
Egyébként nem csodálnám, én olyan példát még nem láttam, hogy ne az anyára maradt volna minden. Vannak akik nehezen tűrik ha magukra maradnak a gyerekkel, különösen ha első gyerek, nem is a nő akarta jobban, és ehhez jön még egy kis gyerekágyi depresszió. Őszintén nem vagyok meglepve ha ezek a nők annyira kiborulnak, hogy a gyereket próbálják eltüntetni. Talán ha kapnának segítséget a férfitól nem lenne ennyi gyilkosság.
2021. jan. 9. 12:09
 27/51 anonim ***** válasza:
6%

Az újszülött gyerekekről beszélek, kékfénybe magyarországon csak olyat hallani, hogy a nő megszülte és már darabolta is.

Visszatérve: láttál már nőt házat építeni?

2021. jan. 9. 12:11
 28/51 anonim ***** válasza:
19%

"gyerekgyilkos anya" 2770 találat

"gyerekgyilkos apa" 895 találat

Te forrásod?

2021. jan. 9. 12:15
 29/51 anonim ***** válasza:
93%
Láttam. Képzeld. És láttam egy csomó hapsit aki mindig egyet pampogott hogy ő megcsinált egy dolgot, az a valami, nem az tízen akárhány feladat a gyerekek mellet évtizedeken át.. Á, dehogy.
2021. jan. 9. 12:15
 30/51 anonim ***** válasza:
90%

gyerekgyilkos anya" 2770 találat

"gyerekgyilkos apa" 895 találat aha, ez a te kilencvenkilenc százalékod. És ezekből hány az azonos eset, csak hogy valós képet kapjunk? Mert ha a kétezerből kétszáz találat ugyanaz az eset, míg a férfiakról három-négy cikk van, megint torzul az arány. Továbbá: mennyi a női gyilkosokból azoknak az aránya ahol a depressziós nőre szart az apa, és simán megelőzhette volna az esetet?

2021. jan. 9. 12:21
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!