Szülők, engednének a 19 éves lányotoknak, hogy hétköznap is a barátjánál aludjon?
Figyelt kérdés
2021. jan. 3. 15:18
71/75 anonim válasza:
Már nekem is kezd túl feltűnő lenni, hogy a kérdező a lényeges információkat szépen lassan csepegteti, hogy ne haljon ki a kérdés...
Amúgy az meg a te hibád. Gyereknevelésből jócskán megbuktál, ha a 19 éves lányod ennyire zsarolható érzelmileg, s nem veszi észre.
72/75 anonim válasza:
S mi van, ha csak szegény srác szeretetnyelve a minőségi idő, szóval akkor érzi hogy szeretik, ha időt töltenek vele?
73/75 A kérdező kommentje:
Le volt írva, hogy rossz hatással van ra ez a sok együttlét. És az is, hogy en 19 evesen ferjnel voltam es kinaradt nekem minden
2021. nov. 2. 08:03
74/75 Only a man válasza:
Hagyjuk már ezt a kimaradt nekem minden, és? Bele van írva valami konybe, hogy minden nőnek k....uvulni kell? Mi az, hogy élni kell? Egy pasi mellett is élhet, ha boldog mellette. Hagyjuk már ezt a kiélni szoveget. Aztán meg nem tud leállni, és nem marad meg egy normális pali mellett se.
Exemnek is ezt mondták. Másfél, két évente van új palija azóta is, meg folyton megcsalja őket egy újjal, gondolom rá ún. Szóval hagyjuk már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!