Szülők, engednének a 19 éves lányotoknak, hogy hétköznap is a barátjánál aludjon?
höhö aludni,höhö :D
Szerintem engedd meg neki,legyél egyfajta nyitott hallgatóság-partner ebben és akkor kevésbé fog titkolózni előtted. Feltéve ha rendes a srác
Ha megtiltanád,akkor a tiltás miatt még édesebb lenne a tilosban járás,mint amugy,magamból kiindulva legalább is :D 24 F
12
Egyetemen lehet, hogy sokkal több fiút megismerhet, aki talán jobban is megtetszik neki.
ÉS a 2 kizárja egymást?
vagy nagyon buta vagy, vagy provokálod itt a jónépet így vasárnap du.
Nagykorú.Bizd rá.
Egyre inkább a saját életét fogja élni.Lehet, hogy ez a kapcsolat nem tart örökké.
Van aki két három csalódás után talál az igazira.
El kell kezdeni a lányodat elengedni.
19 évesen én ugyan egyetemre jártam, de sokszor mentem én is onnan órákra. Ráadásul most online oktatás van, simán össze tudják hangolni hogy együtt tudjanak lenni és tanulni, nem is értem miért nem engeded kérdező. Attól még, hogy középiskolás, 19 éves. Iskola alapján nem lehet összehasonlítani, ennyi erővel egy lapon veszed a 14 éves 9.es középiskolást, és a 19 éves, jogilag felnőtt, végzős lányt?
Arról nem is beszélve, hogy ahogy mondtad, szexelni nappal is lehet, így itt valószínüleg nem is a szexről van szó. Sokkal másabb együtt is aludni valakivel akit szeretsz, legalábbis én első sorban nem a szex miatt alszok a barátomnál, azt nappal is megkapom. Örülj neki inkább, hogy a lányod megtapasztalja ezt is, ne tiltsd mert csak a lány lázadását éred el vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!