Szülők, engednének a 19 éves lányotoknak, hogy hétköznap is a barátjánál aludjon?
Csak akkor ha nem megy a tanulmanyai rovasara!!!
Ha ront igy eretsegi elott akkor nem.
Viszont max 2ejszaka mehet hetente. Azert nem illo majd em odakoltozni! Ahogy hozzank isax 2 ejszakara johet a srac.
19 éves. Nagykorú.
Én mondjuk 19 évesen szemberöhögtem a szüleimet, ha be akartak korlátozni, hogy most teszem fel a Julcsinál, a Móninál, a Zsófinál stb. akartam aludni. (Gyakorlatilag ez tényleg így működött, volt olyan hét, hogy 4-5 különböző lánynál aludtam...)
F.
55!
Szemberohogted őket? De kis mókás vagy. Arra jók voltak, hogy eltartsanak? Hogy a maradék napokon lehyen hol aludnod, enned? Bezárás vagy, nagyfiú. Hat ha engem röhögtél volna szembe, akkor pakolhattad volna össze a cuccaidat és mehettél volna akárkihez aludni, de haza többet nem.
Ja és továbbá (#55 voltam) az akkori lányok is tényként közölték a szüleikkel, hogy "T. most itt alszik".
Egyik esetben (Nem tudom már, hogy a Zsófi, vagy ki volt) maga a lány szólt be az apjának, amikor nem akarta engedni:
"De most szerinted az jobb lenne, ha a ház mellett a padon dugna meg sebtében??"
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!