Szülők, engednének a 19 éves lányotoknak, hogy hétköznap is a barátjánál aludjon?
„De látom rajta, hogy neki se jó, ez csak bonyolítja.”
Majd ô eldönti, hogy mi jó neki. 19 éves, felnôtt nô, nem szólhatsz bele az életébe. Esetleg, ha tényleg látszik rajta, akkor mondd meg neki, hogy, ha Ô úgy akarja, akkor lassíthat a barátjával, de, ha nem akarja, akkor nem teheted meg, hogy kényszeríted rá.
Kérdező. A te édesanyád miket mondott neked, amikor te 19 éves voltál? Te, 19 évesen mit csináltál? Dolgoztál? Tanultál? Gyereked volt már? Volt fiúd ennyi idősen?
Nekem még csak 12 éves a kislányom, de sokkal lazább vagyok, mint velem a szüleim ennyi idős koromban. Nagyon jó a kapcsolatunk, mindenről beszélgetünk. Később is szeretném ezt a bizalmat megőrizni, így a régimódi dolgokat elengedem, nem fogok dönteni helyette, tapasztalja meg az életet. Nyilván, ez a fiú nem lesz örökké mellette, de a lényeg, hogy ezt ő választotta.
Sokan leírták már a véleményemet, de én 18 évesen voltam hasonló "komoly" kapcsolatban, mindig ott aludtam barátomnál, aki kocsival hozott vitt, mert idősebb volt. Szüleim nem akarták megengedni, nem tudom a szex miatt-e vagy az elköteleződés miatt-e.
Lényeg, hogy szex nem volt (erősen katolikus családja miatt) sok, később meg amúgy is rájöttem, hogy nem nekem való az a srác, egyetemen megismerkedtem a mostani barátommal akivel össze is költöztem késpbb.
TLDR: az hogy most nagyon sok időt töltenek együtt nem fog ahhoz vezetni, hogy túl hamar elköteleződik szerintem, főleg, amikor rájön, hogy egyetemen körülötte mindenki csak ismerkedik agybafőbe. Cserébe legalább rájön, hogy mit akar egy kapcsolatban, szerintem engedd hogy ott aludjon!
22/L
Amúgy vicc kategória, hogy "18 elmúlt semmi közöd hozzá" de a való életben, ha ismerősük lenne a kiscsaj már rég elhordták volna mindenféle kis szajhának, hogy középiskolásként a barátjánál alszik kétnaponta.
Azért mert valaki 18 éves elmúlt biológialag, még messze nem felnőtt...
#35:
Én 33 vagyok, kistöfi, szóval ezt bebuktad.
#37:
Mindenki magából indul ki. 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!