Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők, engednének a 19 éves...

Szülők, engednének a 19 éves lányotoknak, hogy hétköznap is a barátjánál aludjon?

Figyelt kérdés
2021. jan. 3. 15:18
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/75 anonim ***** válasza:
93%

Felnőtt ember, nincs szüksége az engedélyedre! Majd ő eldönti, hogy mi a jó neki, hisz ez az ő ő élete.

Véleményed lehet és mondd is el neki az esetleges aggályaidat, de tiltani semmiképp nem tilthatod, amúgy sincs értelme.

Én ennyi idősen jeleztem a szüleimnek, hogy a barátomnál alszom (aki egyébként már a férjem) és elmentem. Eszembe nem jutott volna külön engedélyt kérni.

2021. jan. 4. 14:20
 62/75 anonim ***** válasza:
15%

Látom, sokan engednék, ami nekem furcsa. Nálunk nem alhatott így senki, se hétköznap (akkor nem is értem, miért kéne amúgy), se hétvégén. Találkozni lehetett napközben, de éjjel nem. Öcsém aludt barátnőnél, már huszonévesen, annak se örültek. Nekem későn lett kapcsolatom, 28-29 évesen. Nappal lehetett találkozni, de nem nálunk, mert a szülők nem kedvelték a fiút. 30 voltam, mikor elkezdtem hozzá járni és ott aludni, de csak hétvégén. Akkor se örültek, sokára békéltek meg vele. Igaz, én is aggódnék, főleg, ha még tizenéves a gyerek.

Másik, ami felmerült bennem: fiú szülei mit szólnak ahhoz, hogy a lány hétköznap ott akar aludni? Hisz nyilván nekik is van véleményük, nemcsak a lány szüleinek.

2021. jan. 7. 15:39
 63/75 anonim ***** válasza:
86%

#62: Semmi közük hozzá.

Én bejelentettem, hogy a lány itt alszik.

Akármelyik új barátnőmről volt szó, azaz mindegy volt, hogy 18 vagyok, vagy 25.

Van egy szobám, ajtó becsuk, és csendben vagyunk.

Lány hoz fogkefét, tiszta bugyit, stb, a törülközőt én adom.

Problem?

2021. jan. 7. 22:32
 64/75 anonim ***** válasza:
78%
Hogyne lenne köze. Szülő szabja meg, akar-e éjjel egy idegent kerülgetni a saját lakásában. Nem mindenki rajong érte. A gyerek legfeljebb kérheti, hogy jöhessen a barátja, barátnője. De ha azt mondják neki, hogy nem, akkor nem. Mi is tudomásul vettük, találkoztunk máskor, máshol.
2021. jan. 7. 22:39
 65/75 Savlekotő ***** válasza:
88%
Szóval dugassa magát nappal egy vécében,mint hogy egy normális kapcsolatban ott aludjon a párjánál,fain, gondolom itt a szex leginkább neked hiánycikk.
2021. okt. 29. 14:17
 66/75 anonim válasza:
100%
Igen!
2021. nov. 1. 17:15
 67/75 anonim ***** válasza:
100%

Egy normális 19 éves nem engedélyt kér, hanem bejelent valamit.

Amúgy nekem 12.-ben pont volt egy osztálytársam, aki vagy a pasijánál aludt, vagy a pasija aludt nála. S hogy miért? Mert egyszerre elkezdték az autósiskolát, a srác kapott kocsit is a szüleitől, de csak a csajnak jött össze elsőre a jogsi. Szóval az egyiknek volt kocsija, a másiknak jogsija, s így kellett minden reggel beérni az iskolába, úgy hogy nem ugyanabban a faluban laktak. :D

2021. nov. 2. 07:27
 68/75 anonim ***** válasza:
100%

A 21 éves korhatár a cigire s a piára van. Nem a nagykorúságra.

[link]

2021. nov. 2. 07:42
 69/75 A kérdező kommentje:
Megmondtam, hogy nem vagyok prūd, de olyankor mit tehet egy anya, ha azt látja, hogy a lány barátja kihasználja õt?
2021. nov. 2. 07:47
 70/75 A kérdező kommentje:
Hogy a lány szorong, ès csak azért alszik ott, mert a barátja megharagszik és fél tõle
2021. nov. 2. 07:48
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!