Szülők, engednének a 19 éves lányotoknak, hogy hétköznap is a barátjánál aludjon?
Felnőtt ember, nincs szüksége az engedélyedre! Majd ő eldönti, hogy mi a jó neki, hisz ez az ő ő élete.
Véleményed lehet és mondd is el neki az esetleges aggályaidat, de tiltani semmiképp nem tilthatod, amúgy sincs értelme.
Én ennyi idősen jeleztem a szüleimnek, hogy a barátomnál alszom (aki egyébként már a férjem) és elmentem. Eszembe nem jutott volna külön engedélyt kérni.
Látom, sokan engednék, ami nekem furcsa. Nálunk nem alhatott így senki, se hétköznap (akkor nem is értem, miért kéne amúgy), se hétvégén. Találkozni lehetett napközben, de éjjel nem. Öcsém aludt barátnőnél, már huszonévesen, annak se örültek. Nekem későn lett kapcsolatom, 28-29 évesen. Nappal lehetett találkozni, de nem nálunk, mert a szülők nem kedvelték a fiút. 30 voltam, mikor elkezdtem hozzá járni és ott aludni, de csak hétvégén. Akkor se örültek, sokára békéltek meg vele. Igaz, én is aggódnék, főleg, ha még tizenéves a gyerek.
Másik, ami felmerült bennem: fiú szülei mit szólnak ahhoz, hogy a lány hétköznap ott akar aludni? Hisz nyilván nekik is van véleményük, nemcsak a lány szüleinek.
#62: Semmi közük hozzá.
Én bejelentettem, hogy a lány itt alszik.
Akármelyik új barátnőmről volt szó, azaz mindegy volt, hogy 18 vagyok, vagy 25.
Van egy szobám, ajtó becsuk, és csendben vagyunk.
Lány hoz fogkefét, tiszta bugyit, stb, a törülközőt én adom.
Problem?
Egy normális 19 éves nem engedélyt kér, hanem bejelent valamit.
Amúgy nekem 12.-ben pont volt egy osztálytársam, aki vagy a pasijánál aludt, vagy a pasija aludt nála. S hogy miért? Mert egyszerre elkezdték az autósiskolát, a srác kapott kocsit is a szüleitől, de csak a csajnak jött össze elsőre a jogsi. Szóval az egyiknek volt kocsija, a másiknak jogsija, s így kellett minden reggel beérni az iskolába, úgy hogy nem ugyanabban a faluban laktak. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!