Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők, beleszóltam egy...

Szülők, beleszóltam egy család életébe. Szerintetek hiba volt, ti szerettétek volna tudni?

Figyelt kérdés

Egy értelmiségi család, 16 éves lánya 15 éves koráig egy igazi hercegnő. Nagyon értelmes, széles látókör, szép, sportol, kedves. 15 éves korában kap telefont, addig szigorúan volt tart (nyílván emiatt történt, ami történt). 16 évesen elveszíti a szüzességét, majd a következő 5 hónapban, az összes platformon (Tinder, Badoo, Instagram, Snapchat, Társkeresők, Tiktok...) kb. válogatás nélkül minden férfira (arabok, törökök, 20-40 évesek ráír, meztelen képeket, videókat küld és hívja őket szexelni egyből, még az nap, ahogy 30 percet beszéltek, és minimum 20, de ki tudja mennyi férfival el is ment éjszaka, kiszökött, beszállt az autóba és megdugatta magát. Párhuzamosan az összes platformon kb. napi 40-50 új emberrel csinálta ezt, fél év alatt kb akár 1000 emberrel is. Gátlástalanul hazudott mindegyiknek, a szüleinek, stb.

Ezt mind elmondtam szüleinek, mert szerintem ez beteg, segíteni kell rajta... A szülei egyetértettek, megköszönték, de hatalmas a balhé, az anyuka letargiában stb. az apa mintha nem akarná elhinni az egészet. Ez az egész egy példás, vallásos 4 diplomás kultúr családban. Rosszul cselekedtem? 16 éves ...

2020. dec. 27. 14:19
1 2 3 4 5 6 7
 61/62 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a volt pasija az illető. A csaj meg jobb szexpartnert keresett. Így féltékeny lett

Vagy egy irigy barátnő.

2021. jan. 23. 14:05
 62/62 anonim ***** válasza:
100%
Hová tűntél drága kérdező ?
2021. febr. 22. 16:48
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!