Szülők, beleszóltam egy család életébe. Szerintetek hiba volt, ti szerettétek volna tudni?
Egy értelmiségi család, 16 éves lánya 15 éves koráig egy igazi hercegnő. Nagyon értelmes, széles látókör, szép, sportol, kedves. 15 éves korában kap telefont, addig szigorúan volt tart (nyílván emiatt történt, ami történt). 16 évesen elveszíti a szüzességét, majd a következő 5 hónapban, az összes platformon (Tinder, Badoo, Instagram, Snapchat, Társkeresők, Tiktok...) kb. válogatás nélkül minden férfira (arabok, törökök, 20-40 évesek ráír, meztelen képeket, videókat küld és hívja őket szexelni egyből, még az nap, ahogy 30 percet beszéltek, és minimum 20, de ki tudja mennyi férfival el is ment éjszaka, kiszökött, beszállt az autóba és megdugatta magát. Párhuzamosan az összes platformon kb. napi 40-50 új emberrel csinálta ezt, fél év alatt kb akár 1000 emberrel is. Gátlástalanul hazudott mindegyiknek, a szüleinek, stb.
Ezt mind elmondtam szüleinek, mert szerintem ez beteg, segíteni kell rajta... A szülei egyetértettek, megköszönték, de hatalmas a balhé, az anyuka letargiában stb. az apa mintha nem akarná elhinni az egészet. Ez az egész egy példás, vallásos 4 diplomás kultúr családban. Rosszul cselekedtem? 16 éves ...
Jaaa, én is úgy értettem, hogy 1000 ffvel volt, mondom ez mekkora kamu.
Így más. Annyiból jól tetted, hogy egyrészt bármi érheti ha így viselkedik, összeverik, csoportos erőszak, eladják stb, tehát ennek így véget kellett vetni. Másik, képek, videók nagyon rosszul sülhetnek el, ha felkerülnek netre, suliba stb.
Alapvetően nem az a baj, higy ismerkedik, szexel. Ne legyünk álszentek, nem 1870 van, felgyorult, eltorzult a világ.
De legalább ismerné ezeket a pasikat és ne fényképezkedne, videózgatna, ez a gáz.
Én is kiéltem magam, igen, volt badoo meg minden anno.
De soha nem úgy, hogy beszélünk kicsit aztán mentünk dugni.
Legalább ismerkedne normálisan.
Nem lehet, hogy eltúlzod kicsit? Ill hogy hozzád is ferdítve jutott el a dolog?
Akik kérdezik, hogy ki vagyok a történetben. Ha nem esett volna még nem kívánom megosztani mert mindegy.
#25 Nem túlzok. Nem ferdítve jutott el hozzám, mert én magam lepleztem le.
Szerintem nem csak a hazudozás, nem érdekli hogy ki tudja, nincs szégyenérzet, empátia, bűntudat, lelkiismeret, gátlástalanul hazudik mindenkinek.
Szerintem jól tetted, hogy szóltál. Én akkor is szóltam volna a szülőknek, ha egy srácnak küldözget képeket. Az emberek egy jó része 30 éves korára megbánja, ráadásul törvénytelen is.
Lehet, hogy nem mondtam volna konkrét számokat, csak azt, hogy sok srácnak, de tudom, hogy amikor az ember ideges, nem feltétlenül úgy jön ki minden ahogy szeretnéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!