Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők, beleszóltam egy...

Szülők, beleszóltam egy család életébe. Szerintetek hiba volt, ti szerettétek volna tudni?

Figyelt kérdés

Egy értelmiségi család, 16 éves lánya 15 éves koráig egy igazi hercegnő. Nagyon értelmes, széles látókör, szép, sportol, kedves. 15 éves korában kap telefont, addig szigorúan volt tart (nyílván emiatt történt, ami történt). 16 évesen elveszíti a szüzességét, majd a következő 5 hónapban, az összes platformon (Tinder, Badoo, Instagram, Snapchat, Társkeresők, Tiktok...) kb. válogatás nélkül minden férfira (arabok, törökök, 20-40 évesek ráír, meztelen képeket, videókat küld és hívja őket szexelni egyből, még az nap, ahogy 30 percet beszéltek, és minimum 20, de ki tudja mennyi férfival el is ment éjszaka, kiszökött, beszállt az autóba és megdugatta magát. Párhuzamosan az összes platformon kb. napi 40-50 új emberrel csinálta ezt, fél év alatt kb akár 1000 emberrel is. Gátlástalanul hazudott mindegyiknek, a szüleinek, stb.

Ezt mind elmondtam szüleinek, mert szerintem ez beteg, segíteni kell rajta... A szülei egyetértettek, megköszönték, de hatalmas a balhé, az anyuka letargiában stb. az apa mintha nem akarná elhinni az egészet. Ez az egész egy példás, vallásos 4 diplomás kultúr családban. Rosszul cselekedtem? 16 éves ...

2020. dec. 27. 14:19
1 2 3 4 5 6 7
 41/62 anonim ***** válasza:
69%
De hát ha egyszer az...
2020. dec. 27. 19:19
 42/62 A kérdező kommentje:
Ő egy gyerek.
2020. dec. 27. 19:23
 43/62 anonim ***** válasza:
95%
De te ki az istennyila vagy a történetben, a szomszéd Mari néni vagy ki?
2020. dec. 27. 19:25
 44/62 anonim ***** válasza:
89%
Oké, tegyük fel, telefonja nem volt. De ezek mind elérhetők gépről is, azt meg ezer százalék, hogy használt.
2020. dec. 27. 19:29
 45/62 anonim ***** válasza:
100%

szerintem meg rosszul tetted. mivel nem akarod elatulni hogy ki van a tortenetben, gondolom nem egy aggodo testver vagy egy legjobb baratno. ezek utan pedig nem lett volna jogod beleszolni mas maganeletebe, meg akkor sem ha jot akarsz, vagy azt hiszed hogy ezzel jot teszel.

az en tippem hogy egy olyan srac vagy aki szerelmes volt ebbe a lanyba, vagy meg mindig az, es most igy akartad “megmenteni”, de igazabol csak eltaszitottad magadtol.

2020. dec. 27. 21:05
 46/62 anonim ***** válasza:
62%
16, mindjárt 17 éves. A lányok ilyen idősen mar szexelnek, meg fiúk közül is sok, aki nem kis teszetosza. Kár volt emiatt szólni, simán abba hagyta volna magától is, ha nem kapja meg ettől, amit szeretne (kivéve, ha nimfomáb, mert akkor pont azt kapja így). A szüleivel most rosszabb lesz a kapcsolata, de ugyanúgy ki tud szökni, ha akar. 1,5 év múlva meg az égvilágon senkinek nem lehet beleszólása a nemi életébe. Igazából lassan 17 a lány, én biztos nem szóltam volna, ő dolga. Max neki szóltam volna, hogy képet, videót csak okosan küldjön, ne legyen felismerhető...stb.
2020. dec. 27. 22:24
 47/62 anonim ***** válasza:
100%

szerintem nem az a gáz, hogy kamaszként akárkivel lefeküdt (bár ebből vannak a megfojtott k..va gyilkosságok.

Az a gáz, hogy a világ minden pontjára küldött magáról képeket, ez több értelemben rosszul sülhet, de ebből pl. az egyik, hogy ha olyan munkája lesz ahol előveszik a múltját és megtalálnak erről akár egy fotót is kirúgják és pont. És ne ámítsuk magunkat azzal, hogy eltűnik az ilyen a netről.

Ha teljesen kívülálló vagy akkor nem volt jogod szólni, ha barátnő akkor is előbb a lányra kellett volna hatni, ha viszont családtag akkor érthető hogy beleszóltál.

2020. dec. 27. 23:25
 48/62 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem mi a probléma. Fiatal, bsznak benne a hormonok, majd idõvel lenyugszik. Amúgymeg nem tudom minek szóltál bele. Unod az életed? Rosszul tetted
2020. dec. 28. 08:15
 49/62 anonim ***** válasza:
40%

Szerintem valahol meg kell húzni azt a határt, ahol elfordítjuk a fejünket és azt mondjuk, hogy semmi közünk hozzá, hanem helyette beleszólunk, ha jó szándékkal tesszük.

Azt gondolom, hogy egy 16 éves gyerek esetén, aki lehet, hogy nőgyógyásznál nem volt még. Ki tudja, hogy mennyi pénze van arra, hogy óvszert vegyen, és 18 éves koráig illegális a képeinek a birtoklása, valahol azon a határon van, ahol szerintem nem szabad félrenézni. Mert, ha minden mindenkinek a magánügye, akkor holnap nem szólunk a szülőnek, hogy a tíz éves gyereke drogosokkal találkozik, holnapután meg arról nem, hogy a hat éves gyerek a strandon a mély víz felé halad. Aztán ha bajuk történik, akkor felemeljük a kezünket, hogy nem a mi hibánk...

Vannak helyzetek, amikor közbe kell lépni. Egy 16 éves gyerek abszúrd szexuális élete és képküldözgetése pont ez. Ha az első férfi, aki képet kapott szólt volna, és törli a képeket, akkor most nem keringenének a neten.

2020. dec. 28. 09:15
 50/62 anonim ***** válasza:
85%

Szerintem nem tetted jól, hogy szóltál. 16 évesen nem gyerek. Azzal szexel, akivel akar, és ezek szerint ő nagyon sok mindenkivel akar. Az külön vicces, hogy félted a társadalmat egy "ilyen mentalitású ember" által kinevelt gyerektől. Mert pont a vallásos, ezerdiplomás, szerinted "példás" (haha) ismerőseid nevelték őt ilyenné. Amúgy képzelem azt a példás családot, akiknek nem tűnik fel, hogy a 16 éves lányuk kiszökik esténként.

Hülye ribi a csaj, ez nyilvánvaló (nem is annyira a szex, inkább a képküldözgetések, meg a dolog veszélyessége miatt), de ha a baromi példás családnak ilyenné sikerült nevelnie, akkor ez van. Jobb már nem lesz. Eddig is leszarták a gyereküket, ezután is le fogják. Vagy majd szerelnek egy rácsot az ablakára? Teljesen letiltják a netről így az online oktatás alatt? Semmit nem fognak tudni már egy 16 éves nagy cula hormongőzös kamasszal csinálni, nevelni eddig kellett volna. Annyit értél el, hogy most szomorúak a szülei.

2020. dec. 29. 16:20
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!