Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Elmondjam neki, hogy szerintem...

Elmondjam neki, hogy szerintem megcsalja a férje?

Figyelt kérdés

Az anyám már a második férjével él tizenx éve. Alapból egy szemét, lusta alaknak tartom, de már sajnos többször volt példa arra, hogy megcsalta anyát... Négyszer biztosan, mert annyiszor bukott le. Hol hotelszámlával, hol sms-sel, hol rúzsfoltos, parfümszagú inggel.

A férjéről azt kell tudni, hogy mindennel felhívja a saját anyját, még azzal is, hogy éppen milyen kabátot vegyen fel reggel, mennyire van hideg (igen, 56 évesen ezt képtelen eldönteni egyedül). Ma reggel anya elment a nagyszüleimhez, én még félálomban voltam és hallottam, ahogy a férje "sutyorog" az anyjával telefonon. Nem normál hangerővel, hanem halkabban, gondolom azt hitte, hogy még alszom.

Annyit hallottam, hogy

-"nem, most nem is találkoztam vele a héten, mert itt volt a karácsony, rokonok, nem akartam bonyolítani",

-"tegnap írtam neki, hogy megyek kocsit mosni és akkor beszéljünk, fél órát vártam, de nem reagált semmit",

-"nem, nem erőltetem, csak azért na..."

Közben az anyja is beszélt, de nem volt kihangosítva a telefon, azt nem hallottam.

A telefonját úgy védi, mintha az élete függne tőle, egész karácsony alatt rettenetesen ingerült volt, kb hozzá sem lehetett szólni.

2020. dec. 26. 19:52
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
74%
Ne avatkozz bele.
2020. dec. 27. 05:06
 22/27 anonim ***** válasza:
100%
Azt írod, már megcsalta legalább 4x, anyád meg még mindig vele van. Szerinted nem tudja? Lesz...ja valami oknál fogva (függ tőle anyagilag?) . Mit érnél el vele, mit akarsz? Ha neki ez így jó, egy ilyen pasassal, az meg ahelyett, hogy elválna, és élné a független kanok vadászattal teli életét, inkább a félrelépős dolgot élvezi, hát csinálják...
2020. dec. 27. 06:30
 23/27 anonim ***** válasza:
100%
Akár elmondod Anyukádnak, akár nem, ha négyszer elnézte a megcsalást a férjének, ötödjére sem lesz másképp. Nem tudhatod, miért van még mindig vele. Vagy tényleg függ tőle vagy ennyire szereti. Akkor pedig mire mész vele?
2020. dec. 27. 07:40
 24/27 anonim ***** válasza:
100%

Ami eddig kiderült az nyilván nem négy-öt megcsalás, hanem valószínűleg van egy állandó szeretője már hónapok vagy évek óta, akivel folyamatosan csalja anyukádat.

Azt mindenesetre nagyon furcsának tartom hogy egy felnőtt, családos férfi a saját anyjának panaszkodik telefonban h a szeretője nem akar vele találkozni?? (wtf?!) Ha ez tényleg így van és nem csak félreértettél valamit a telefonbeszélgetésből (mivel csak az egyik felet hallottad), akkor elég nagy gázok vannak a családotokban.

Anyukád valószínűleg tud erről az állandó szeretőről, elrendezte magában és nem akar válni, az ő házasságuk az már ilyen és kész. Te ebbe nem tudsz beleavatkozni és nem is kell, ez az ő döntése, még ha elsőnek nem is tűnik jó döntésnek, biztos meg van rá az oka (anyagi vagy érzelmi vagy mindkettő).

2020. dec. 27. 09:52
 25/27 anonim ***** válasza:
100%

A pasinak nincs gyereke, vagy valami rokona, baráti barátja, aki haragszik rá és nem akar találkozni vele?

Azt nehezen hiszem, hogy az anyja az "öröbarinője" akivel a bugyiügyeit kitárgyalja.

A helyedben én biztos nem mesélgetnék anyámnak semmit, mert a többszörös megcsalást tudomásul vevő előéletük alapján ez nem lehet ott nagy dráma és borítékolható, hogyha kényelmetlen leszel számukra, te fogsz röpülni onnan. Ha előbb nem, de 18 éves korodban biztosan!

2020. dec. 27. 15:06
 26/27 anonim ***** válasza:
100%
Elmondhatod neki, de ha már 4 kiderült, akkor ez sem fogja anyádat meghatni. Valószínűleg kapcsolatfüggő, bármiáron. Ha nincs önbecsülése, ekkora a tolerancia képessége és a gusztusa, akkor ez a 30. megcsalás után is így marad. Vannak ilyen nők, anyád az egyik.
2020. dec. 27. 17:15
 27/27 anonim ***** válasza:
100%

“A pasinak nincs gyereke, vagy valami rokona, baráti barátja, aki haragszik rá és nem akar találkozni vele?

Azt nehezen hiszem, hogy az anyja az "öröbarinője" akivel a bugyiügyeit kitárgyalja.“

Vagy ez vagy még arra gondolnék, hogy az anyjának kell intézni valamit, az ő érdekében beszélni valakivel, helyette elsimítani valamit. Vagy valaki másnak, de az anyja kérésére. Nem szeretőre, amit egy 80(+) éves mamóval tárgyal ki.

2020. dec. 27. 23:45
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!