Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Elmondjam neki, hogy szerintem...

Elmondjam neki, hogy szerintem megcsalja a férje?

Figyelt kérdés

Az anyám már a második férjével él tizenx éve. Alapból egy szemét, lusta alaknak tartom, de már sajnos többször volt példa arra, hogy megcsalta anyát... Négyszer biztosan, mert annyiszor bukott le. Hol hotelszámlával, hol sms-sel, hol rúzsfoltos, parfümszagú inggel.

A férjéről azt kell tudni, hogy mindennel felhívja a saját anyját, még azzal is, hogy éppen milyen kabátot vegyen fel reggel, mennyire van hideg (igen, 56 évesen ezt képtelen eldönteni egyedül). Ma reggel anya elment a nagyszüleimhez, én még félálomban voltam és hallottam, ahogy a férje "sutyorog" az anyjával telefonon. Nem normál hangerővel, hanem halkabban, gondolom azt hitte, hogy még alszom.

Annyit hallottam, hogy

-"nem, most nem is találkoztam vele a héten, mert itt volt a karácsony, rokonok, nem akartam bonyolítani",

-"tegnap írtam neki, hogy megyek kocsit mosni és akkor beszéljünk, fél órát vártam, de nem reagált semmit",

-"nem, nem erőltetem, csak azért na..."

Közben az anyja is beszélt, de nem volt kihangosítva a telefon, azt nem hallottam.

A telefonját úgy védi, mintha az élete függne tőle, egész karácsony alatt rettenetesen ingerült volt, kb hozzá sem lehetett szólni.

2020. dec. 26. 19:52
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
21%
Amit nem értek - még ha igaz is lenne a történet - ezek, amiket hallottál, hogy jelentenének megcsalást?????
2020. dec. 26. 20:28
 12/27 anonim ***** válasza:
90%
Egyetértek az #5. hozzászólóval: ha az első négy nem vezetett szakításhoz, akkor ez sem fog. Hagyd. Nem a Te felelősséged.
2020. dec. 26. 20:29
 13/27 A kérdező kommentje:
Mert nyilván nem egy kollégájának könyörgött üzenetben, hogy találkozzanak karácsonykor, amikor éppen kocsit mosni megy.
2020. dec. 26. 20:32
 14/27 anonim ***** válasza:
40%
Kérdem én, milyen szerető az, aki nem reagál semmit, erőltetni kellene, és a saját anyám noszogtat. 🤔
2020. dec. 26. 20:33
 15/27 A kérdező kommentje:
Honnan tudjam? Lehet itt boncolgatni, hogy éppen miért nem válaszolt, lehet hazugnak is beállítani engem. De mi értelme van? Simán lehet, hogy a nő a családjával volt, esetleg férje és gyereke is van, vagy előtte összevesztek, stb. Nem mindegy?
2020. dec. 26. 20:36
 16/27 anonim ***** válasza:
50%
És neked nem mindegy? Össze akarod ugrasztani anyádékat? Nem volt egyértelmű amit hallottál.
2020. dec. 26. 20:42
 17/27 anonim válasza:
75%
Aggódik az anyukája miatt vagy eleve amúgy is unszimpatikus neki a férfi és az sem lehet oknélkül! Nagyon kényes téma!
2020. dec. 26. 20:53
 18/27 anonim válasza:
21%

Vagy pedig ha valóban fontosnak tartod, hogy anyukád tudja akkor írj egy más fajta írasmoddal egy névtelen levelet és dobd a postaladatokba, hogy pl. "Miért nem jelentkezzel? Hiányzol" vagy nem is tudom kreatívan.

De vigyázz oltári nagy balhéra is számíthatsz köztük.

2020. dec. 26. 20:56
 19/27 anonim ***** válasza:
100%
Feleslegesen szólsz, még a végén te fogsz repülni! Ilyen esetekben a nőknek fontosabb a farok, mint a gyerekük. Ha pedig a pasi megharagszik rád, hidd el, egy perc alatt elintézi, hogy kidobjanak. Most őszintén, anyád már így is szarrá lett alázva, nem teljesen mindegy, hogy 4 vagy 5 alkalommal csalták meg? Dehogynem...Valószínűleg tudja is, csak úgy csinál, mintha nem tudná. Normális esetben el lehetne gondolkodni azon, hogy szólj-e neki, ebben az esetben teljesen felesleges. Meg fogod szívni, ha megteszed.
2020. dec. 26. 22:04
 20/27 anonim ***** válasza:
25%
Anyu megérdemel annyi tiszteletet az a minimum ha elmondod
2020. dec. 26. 22:28
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!