Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Elmondjam neki, hogy szerintem...

Elmondjam neki, hogy szerintem megcsalja a férje?

Figyelt kérdés

Az anyám már a második férjével él tizenx éve. Alapból egy szemét, lusta alaknak tartom, de már sajnos többször volt példa arra, hogy megcsalta anyát... Négyszer biztosan, mert annyiszor bukott le. Hol hotelszámlával, hol sms-sel, hol rúzsfoltos, parfümszagú inggel.

A férjéről azt kell tudni, hogy mindennel felhívja a saját anyját, még azzal is, hogy éppen milyen kabátot vegyen fel reggel, mennyire van hideg (igen, 56 évesen ezt képtelen eldönteni egyedül). Ma reggel anya elment a nagyszüleimhez, én még félálomban voltam és hallottam, ahogy a férje "sutyorog" az anyjával telefonon. Nem normál hangerővel, hanem halkabban, gondolom azt hitte, hogy még alszom.

Annyit hallottam, hogy

-"nem, most nem is találkoztam vele a héten, mert itt volt a karácsony, rokonok, nem akartam bonyolítani",

-"tegnap írtam neki, hogy megyek kocsit mosni és akkor beszéljünk, fél órát vártam, de nem reagált semmit",

-"nem, nem erőltetem, csak azért na..."

Közben az anyja is beszélt, de nem volt kihangosítva a telefon, azt nem hallottam.

A telefonját úgy védi, mintha az élete függne tőle, egész karácsony alatt rettenetesen ingerült volt, kb hozzá sem lehetett szólni.

2020. dec. 26. 19:52
1 2 3
 1/27 anonim válasza:
17%
Értem én, hogy hosszú a téli szünet, de azért ilyet kitalálni...
2020. dec. 26. 20:07
 2/27 anonim ***** válasza:
14%
A te szobádban telefonált?
2020. dec. 26. 20:07
 3/27 A kérdező kommentje:

Miért találnék ki ilyet?! Szerintetek minden család szent és sehol nem megy félre senki? Vagy ezen m ennyire hihetetlen?

Nem, nem az én szobámban. De az ő hálószobája szemben van az enyémmel, az ajtaja pedig nyitva volt.

2020. dec. 26. 20:09
 4/27 anonim válasza:
44%

Kedves kérdező! 1. válaszoló vagyok. Akár hiszed akár nem egy egészséges kapcsolatban nem csal meg senki senkit. Ha pedig igen, akkor a "félremenés" után szétválnak útjaik.

Egyébként ha már 4x félrelépett akkor mit érnél vele ha kiderülne, hogy ötödjére is más nővel volt!?

Ha anyádnak így jó akkor egészségére.

2020. dec. 26. 20:13
 5/27 anonim ***** válasza:
96%
Elmondhatod anyádnak bár ha 4szer már kiderült, nem hiszem, hogy egy 5. Annyit változtatna
2020. dec. 26. 20:17
 6/27 anonim ***** válasza:
28%
Minek ? Te dolgod ? Célszerű lenne a privát életed épiteni , tanulás képzés ha megoldható költözés .....
2020. dec. 26. 20:20
 7/27 A kérdező kommentje:
16 évesen mégis hova kéne költöznöm? Jézusom.
2020. dec. 26. 20:21
 8/27 anonim ***** válasza:
83%
Nem, ez nem a te dolgod, ne avatkozz bele. Lehet hogy nem is hinne neked és csak a veszekedés lenne belőle.
2020. dec. 26. 20:21
 9/27 anonim válasza:
90%

Lehet függ tőle anyukád.

Anyukád ezt érzi és lehet tudja is szerintem te ne szólj bele.

Anyukádnak kell ezt megoldania.

És vigyázz nehogy te legyél még a végén kitalalva, hogy okkal uszítod őket.

Egyébként milyen kapcsolatban vagy anyukáddal?

2020. dec. 26. 20:25
 10/27 anonim ***** válasza:
76%

akkor csinálsz anyádból bohócot, ha nem szólsz..ha ezt megteszed, a reakciójából kiderül, mi az ábra..lehet, hogy leordítja a fejed, mert nem igaz amit feltételeztél (amúgy a megcsalás igazából az, amikor saját szemeddel látod, hogy a pasi dönget egy másik nőt) ha csak sutyorgó telefont hallasz, az nagyon vékony jég..könnyen alattad szakad be..

Csak ha biztos vagy benne..anyád megérdemel ennyit. Ha nem teszi lapátra, akkor valami oka van...azt meg ne firtasd.

Szerintem.

2020. dec. 26. 20:28
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!