Magyarországon miért ennyire deviáns, ha valaki nem akar családot/gyereket/párkapcsolatot?
#2-e Az én gyerekem nem tartozik ilyesmivel.
Neki nem kell gyerek.
Eszembe sem jutna ezt erőltetni.Azt sem hogy nyomást gyakoroljak rá, az unoka miatt.
Tisztelem a gyerekem és elfogadom a döntését.Nekem ne szüljön unokát,ha neki nem kell a gyerek.
Mert Magyarországon az emberek nem képesek arra, hogy elfogadják a másikat, rosszindulatúak és begyepesedett, korlátolt elmével rendelkeznek.
Szerencsére az én szüleim se erőltetik ezt a gyerek vállalás dolgot. Erre alkalmas férfit se lehet találni, manapság elég nehéz kifogni olyan férfit aki maradni is akar és még családot is szeretne,nehéz olyat találni akinek felelőssége van és nem minden lukat akar megd.gni.
Szóval több sebből vérzik a dolog ki miért nem vállal gyereket. Több szempontból is érdemes volna rájönni a dolgok tényeire de a szűklátó körüek kevésbé fogják ezt belátni és észrevenni. Kivéve ha a saját bőrén tapasztalja az ember...
Hú ez súlyos.
Kényszerítettek, hogy csinálj gyereket?Ki? Hogyan?
Jah nem tudtam, hogy erről a falutanács dönt.
A XXI században az egyén szabad akaratából szaporodjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!