Van olyan hely, ahol a közös problémával küzdők összegyűlnek és kollektívát alkotnak egymással?
Sziasztok!
Olyan a társadalomtól elkülönült gondolati, érzelmi, tettleges viselkedésformákat mutató emberek szoktak e összegyűlni és kivesézni az élet dolgait, csoportos beszélgetéseken részt venni? Van e Budapesten ilyen kultur kör, ahol a deviánsok gyógyírt találnak egymás nyűgjére. Nem az anonim alkoholistákra gondolok. Akár Budapesten belül is. Nem tudom mivel nem rég óta élek itt.
Köszönöm. :)
Lipót ilyen volt, de bezárták.
Anonim klubokra semmit nem dob ki a google??
Lipótot tudom. :D Akkora baj azért nincs.
Nézem az X-Aktákat és vannak furcsa dolgok a világban, például Öbölháború szindróma és egyéb finomságok, mikor vegyi fegyverekkel permetezték őket. Azok az emberek érdekelnek, akiknek picit elege van a társadalomból és egy újfajta szemléletre vágynak. Anonim kluboknál csak az alkeszokat dobja ki, de azok az alja, nem sok agysejt terem azon a téren. Szeretnék másoknak is segíteni, tanácsot adni a gondjaik megoldásában, életük jobbá tételében.
Te? Te akarsz segíteni ilyen pökhendi, lekezelő, tenyérbemászó hozzáállással?....
"de azok az alja, nem sok agysejt terem azon a téren" ... Basszus!
Előbb erőltess magadra egy kis empátiát, alázatot és elfogadó képességet!!
Segíteni akarsz? Szerintem nem. Csak magadnak tetszelegni a megmentő szerepben.
Képzeld én jártam anonim alkoholisták közé és full normális és rendes ember a javuk. De ha nem így lenne, akkor se kérne senki abból a segítségből, amit a magas lóról lekezelően nyújtanának neki!...
Képzeld!
Én pedig dolgoztam alkoholistákkal, nemcsak egy verbális meseszakkörre jártam együtt velük, ahol a szépet, jót adták elő.
Sok alkesznek az a feladata a melóhelyen, hogy mások kirúgásában részt vegyen, vagy otthol verik, alázzák a gyereket, másokat okolnak a saját hibáikért.
Segíteni csak annak lehet, aki hagyja és aki kéri, de azért megválogatom, hogy kinek segítenék és a magadfajtáknak hírből se, te ténytorzító :)
Halvány lila gőzöd sincs az alkoholistákról se magáról a függés betegségéről. Az AA meg nem meseszakkör! Több embernek segítettek már mint a pszichiáterek pszichológusok. A magadfajta arogáns barmok ellenben még senkin!
Annak segítenek aki kéri és hagyja mert nem olyan önző divatsegítő egoista hójagok mint te!
Te meg a segítség az két külön fogalom! De ne aggódj, a rohadt nagy terveidből nem lesz semmi mert azokhoz kéne némi megértés, elfogadás és alázat aminek benned a szikrája sincs meg. Tetszelegj csak magadnak a megmentő szerepében és hízlalgassd csak az egódat! Többre úgyse leszel képes ilyen hozzáállással!
"Halvány lila gőzöd sincs az alkoholistákról se magáról a függés betegségéről. Az AA meg nem meseszakkör! Több embernek segítettek már mint a pszichiáterek pszichológusok. A magadfajta arogáns barmok ellenben még senkin!
Annak segítenek aki kéri és hagyja mert nem olyan önző divatsegítő egoista hójagok mint te!
Te meg a segítség az két külön fogalom! De ne aggódj, a rohadt nagy terveidből nem lesz semmi mert azokhoz kéne némi megértés, elfogadás és alázat aminek benned a szikrája sincs meg. Tetszelegj csak magadnak a megmentő szerepében és hízlalgassd csak az egódat! Többre úgyse leszel képes ilyen hozzáállással!"
Halvány lila gőzöd sincs önmagadról, így másokról sem lehet.
Minek szólsz hozzá a témámhoz, ha nem tudsz értelmes választ adni, vagy megoldani a dolgot? Egy büdös troll vagy, egy ostoba barom! :)
"Annak segítenek aki kéri és hagyja mert nem olyan önző divatsegítő egoista hójagok mint te!"
A külső ember sohasem tud segíteni, csak az ember képes önmagán segíteni, ahogy a számláidat sem fizeti más be helyetted. A többi csak önáltató félremagyarázás. Remélem a barom, arrogáns, pökhendi stílusoddal nem szólogatsz hozzá többet a témámhoz, mert visszajárok és kiokítalak az életről és a valóságról, amiről fogalmad sincs.
Valószínűleg azért gázoltam a lelkedbe, mert alkoholista vagy. Én nem az alkeszokra hegyezném ki a dolgot, mert nem ők a társadalom értelmisége. Én azokat szeretem, akik nem másokra várnak, hanem saját maguk veszik kézbe az irányítást! :)
Te semmiről nem tudsz okítani mert bebizonyítottad hogy hülye vagy hozzá.
Akik a maguk kezébe veszik az irányítást azoknak nem kell segítség mert boldogulni fognak. A döntést meghozni sokkal nagyobb lépés mint kijönni a gödörből. Nem az én lelkembe gázoltál bele csak bemutattad hogy mekkora öntelt gyökér hozzáállásod van. Lenézéssel akarsz közeledni azokhoz akiken segíteni kéne. Ez olyan mintha segélyeket osztogatnál csak az igazán szegényeket akarnád elhajtani.
Hízlald csak az egódat hogy te milyen áldozatkész vagy! Másra úgysem lesz jó ez a hozzáállás. Max mégjobban megalázod a padlón levőket. Ha hitványkodni akarsz azt legalább ne mások kárára akard elkövetni!
Te csak elmélkedsz a szociáldarvinista felfogásoddal, míg szerencsére mások valóban tesznek is azokért akik segítségre szorulnak. De ezt te nem fogod megérteni mert alázatot nem kapni a boltban kilóra....
Ez a körmönfont hozzászólást, amit itt demagóg módon magyarázol már igen hosszú idő óta, több hozzászólásodban, az valami bődületes hülyeség, amit a saját buta és tudatlan, aljas gondolataidból vetítesz ki másokra. Demagógia, semmi több. Önmagad gondolatainak a másokra vetítése és még több téveszme hozzáfűzése. Sokan próbálnak a jó szerepében díszelegni, de te aztán irtó undorító módon teszed. A jó ítélőképességű embert ezzel nem vezeted meg. :)
Tipikus féreg vagy, aki bejön kötekedni és valótlant állítani mások témájába. :) Sosem az ital a probléma, hanem az ember belső lelkivilága, amit kivetít másokra. Az anonim klubok persze jók is lehetnek, de többségében nem ez fog segíteni, hanem az elhatározás, tetterő. Valószínű egy féreg alkesz, vagy és ez a téma mélyen érint. Ezért is gyűlölöm a drogosokat, italosokat. Rombolnak, pusztítanak, aztán magukat áldozatként állítják be és még ők kérik ki ha valaki a tetteiket bírálja. Nem véletlenül mondják, hogy az ital, a drog kifordít önmagadból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!