Van olyan hely, ahol a közös problémával küzdők összegyűlnek és kollektívát alkotnak egymással?
Sziasztok!
Olyan a társadalomtól elkülönült gondolati, érzelmi, tettleges viselkedésformákat mutató emberek szoktak e összegyűlni és kivesézni az élet dolgait, csoportos beszélgetéseken részt venni? Van e Budapesten ilyen kultur kör, ahol a deviánsok gyógyírt találnak egymás nyűgjére. Nem az anonim alkoholistákra gondolok. Akár Budapesten belül is. Nem tudom mivel nem rég óta élek itt.
Köszönöm. :)
De hisz nincs is véleményed igazából semmiről.
Ha visszaolvasod magad, csak sértegetni próbálsz és fikázol, gondolom az életben másokat is, csak ott szájba vernek érte és inkább itt nekem próbálkozol.
Kaptál már az életben? Vertek már szájba a stílusod miatt, vagy még keresed az embered? :)
Arra akartam célozni, hogy nyiss magadnak egy másik témát és ott leírhatod a véleményedet, de valószínűleg azért sem nyitsz, mert a kutya sem írna oda és valószínűleg nincs értelmes gondolatod.
A magadfajták az általad védett alkeszek szellemi szintje alatt vannak.
Életből merített és átélt tapasztalatomat írtam le, nem ellentmondást. Én már dolgoztam olyan helyen, ahol a dolgozónak naponta 3-4 szer hoztak inni, de ami munkát kellett végezni az másra hárult. Legtöbbször kivonják magukat a munka alól az italosok és ugye addig megy ez így, ameddig valakinek nem lesz elege, mert az a hülye, aki a másikra dolgozik.
Nem mondom, hogy minden helyen alkeszokkal dolgoztam, mert voltak drogosok is, de az alkohol igen szépen tönkre tudja tenni az embert, meg ezzel együtt sok- sok dolog, amit az ember nem tud megoldani és az italhoz nyúl elkeseredettségében.
Te is ugye azt hiszed, azért ítélem el az italosokat, mert nem értem meg őket. Pontosan azért ítélkezem, mert megértem őket.
Az ember mindig jobbat érdemel annál, minthogy mások miatt tönkre menjen. Az ital nem kiút, hanem egy zsákutca.
Bár azt hozzáteszem, ami a legfontosabb, hogy nem az ital az ember legfőbb ellensége, hanem a rossz kapcsolatrendszerei és ahogy kezeljük az egészet. Az alkeszokat is az élet kényszeríti bele bizonyos dolgokba. Ha mindenki úgy bánna a másikkal, ahogy illik, nem lennének lelkileg megnyomorítva az emberek, a dolgozók.
Értelek, de természetesen nincs hatásköröm segíteni senkin.
Ha valaki akarja elmondhatja a baját, de érdemi segítséget nem tudok neki adni.
Nyilván azért vannak ilyesfajta segítők, mert empatikusak, segítőkészek. Valójában mennyit tud segíteni egy problémával küzdő embernek bárki is? Nagyon nehéz jó tanácsot adni és a környezet sem épp befogadó. Bár a netről nem ez tükröződik vannak helyzetek, amikor megértem az italozást és a problémákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!