Miért gonoszak egymással egyes emberek? Miért szólnak be folyton egymásnak, akkor is, ha nem is ismerik egymást?
Igen sokan idegesek,feszültek párkapcsolati, munkahelyi problémáik miatt..És sajnos másokon vezetik le.:-S
De vannak csak szimplán olyanok, akik ettől élveznek el. ezt élvezik, mert alapvetően gonosz a személyiségük. És szeretnék megmutatni,hogy ők milyen "nagymenők" is. persze általában ezek csoportokban vannak, egyedül meg nem mernének szólalni.
És egy gondolat...
"Hogy miért nem reagálok a csúfolódásokra? Ez egyszerű. Láttam meghalni a szeretteimet, láttam unottan elfordulni a szerelmemet, láttam kárörvendően nevetni a barátaimat... Ezután akadjak ki azon, hogy valaki szénaboglyának titulálja a hajamat? Fájdalmat kellene okoznia, hogy valakinek nem tetszik a táskám? Ugyan már..."
Szia! Ha nem ismered és az illető sem ismer téged, akkor mások előtt akar bizonyítani (ő a "kemény").
Ha ismeritek egymást, akkor:
- vagy valami baja van veled
- vagy akar tőled valamit (mondjuk figyelj fel rá)
Általában, szerintem, azok gonoszkodnak vagy fölényeskednek, akik kiskorukban el voltak nyomva (beásták a homokba, csúfolták valamiért stb)
Egy jó megoldás erre, ha kineveted Őket, nem pedig visszaszólsz nekik. Ezt tapasztalatból tudom.
Én előszőr is úgy kérdezném :miért....ha ismerik egymást ?
Midkettőre a válasz : csak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!