Jól gondolom, hogy a fiútestvérek (kis korkülönbséggel) mindent megosztanak egymással (pl. lányokról) és nem hazudnak egymásnak?
szerintem a minden kicsit erős, de mondjuk a 85%-ot
pl. ha egy komoly kapcsolata van az egyiknek, nem hiszem, hogy elmeséli a másiknak, a bnője hogy szereti legjobban...
2 év van öcsém és köztem. És nem igaz. Én pl szinte semmit sem osztok meg öcsémmel. Sőt, szüleimmel sem. Se iskolai ügyek, se magánügyek. Anyám olyan, mint egy pletyós vénasszony, elmondok egy mondatot, egy hét múlva egy regényt hallok vissza a 1000. szomszédtól. Öcsémből meg ki is rángatják, ha elmondom, meg öcsémet inkább érdekli az állat, mint bármi más. Ő inkább elvan a birkákkal, pulykákkal, kacsákkal.
De amúgy ismerek olyat, akik között 5 év van, féltestvérek, és szinte mindent megosztanak egymással.
Nálunk ez nem működik. Bátyám 3 évvel idősebb, öcsém 2 évvel fiatalabb. Vele még úgy időnként beszélünk magányügyekről, de bátyámmal semmit, inkább csak a kötelező dolgokat. Sose volt másképp. Jó haverokkal, barátokkal megy inkább a "megosztás". :)
18-20-23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!