Szerintetek is a munkahelyeken mindenki kavar egymással, a házasság sem akadály?
Hát, nálunk van pár érdekes történet, a team building utáni ivászat és egyéb munkahelyi összejövetelek az ilyennek a melegágya. Én mondjuk hamar el szoktam jönni, aztán a következő munkanap meghallgatom, hogy ki itta le magát ájulásig és hasonlók. Amikor még ifjú leányka voltam, a munkahelyemen többen (ügyfél és kolléga) is ki akart velem kezdeni, a legmegdöbbentőbb az volt, akinek a barátnője is ott dolgozott és jóban voltam vele.. Azért nem értem mit gondolt a pasi, majd másnap bemegyünk és jókat kacarászunk együtt?????
Szóval szerintem nem minden munkahelyen, de ahol sok fiatal huszon-harmincéves van, ott előfordulnak ilyenek.
Nálunk ez ment, igen. Undorító volt látni. :S A legbizarabb a 40 fölötti nőci volt egy huszonéves helyes sráccal. A nőnek férje és majdnem a srác korú fia volt otthon...
A nők, akár férjezettek voltak, akár nem, ha jobb pozícióba voltak, lehetett tudni, mely nagygórék mentek át rajtuk.
A házas/párkapcsolatban élő férfi vezetőkkel ugyanez volt a szitu, a szemünk előtt tapizták a frissen kinevezett 20 éves sorvezető hölgyeményt...
Jóformán alig lehetett hű embert látni. Volt, aki egy műszakban volt a párjával, de ott enyelgett másokkal.
Undorító fertő... Apám munkahelyén ugyanez megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!