Szerintetek is a munkahelyeken mindenki kavar egymással, a házasság sem akadály?
10-es vagyok.
Volt olyan eset, hogy a sorvezetőnk, aki 30 körüli undorító pasi volt, de mellesleg kb. pár hete született meg a kislánya, odament az egyik friss dolgozó lánykához, egy nagyon szép 20 év körüli csajhoz, aki már összejött közben egy kollégánkkal, és az alábbi szöveget nyomta neki, több a lány mellett dolgozó kolléga füle hallatára: "Igaz, megvan mindkettőnknek a magunk párja, de azért összegyűrhetnénk a lepedőt!"
Volt, akit azzal húztak, akkor mehet szabira, ha randizik velük.
Nálunk nincs ilyesmi, de tiltja is (jogosan) az etikai kódex. Egy párról tudok, akik egymásba szerettek (mindkettő független), ott az egyiküket áthelyezték a cég egy leányvállalatához, hogy ne legyen összeférhetetlenség. De ezt ők maguk kérték, a cég annyit mondott, hogy ők döntsék el, hogy melyikük vált pozíciót.
A "legdurvább", amit tapasztaltam az egy-két nagyon visszafogott és udvarias bók volt. Egyszer egy kollégával viccelődtem, hogy valójában férfi vagyok, csak jól sikerült az átalakító műtét, aki erre mondta - szintén viccelődve -, hogy tényleg ügyes lehetett a sebész, mert nagyon kellemes lett a végeredmény.
Ez volt a legdurvább megjegyzés.
A "de csinos vagy ma" mondatnál nem szokás bizalmasabb bókot megereszteni ott. De ezt még férfiak is egymásnak - "jól áll ez az öltöny, egész fess vagy ma".
az én munkahelyemen képtelenség lenne...rajtam kivül csak az ügyvéd van, jóval idősebb, mint én...és Istennek hála, soha de soha egy olyan megjegyzést nem tett, ami erre engedett volna következtetni....se egy pillantás, se semmi...ugyhogy nálunk ilyen nincs...viszont a páromnál van, nagy nemzetközi cég, a kis fruskák nézelődnek folyamatosan, völegényem müszakvezetője is igen érdekes...folyton kedvesem körül legyeskedik (az hagyján, hogy ötvenévkörüli, az alkata ugyan vékony, de na..meglátszik a kor), cicanaciban hajolgat felé, illetve ugy hajolgat folyton, hogy a feje a párom irányában, kb pár centire tőle:D...szegénykém mindig probál tudomást se venni róla és arrébb menni, de a nő levakarhatatlan a megjegyzéseivel:D...hát...van ilyen igen:) de nem mindenhol:)
24L
igen, az én munkahelyemen is vannak ilyen húzós dolgok. a legdurvább a szünetben a wcben kefélés esete volt, amiről tudok. háááttt....
főleg csapatépítőn, sportnapon megy a kavargatás. ugye ott mindenki iszik, oldódnak a gátlások.
sok fiatal dolgozik azon a részlegen ahol én vagyok, szóval ilyen esetben ez törvényszerű sztem.
a párom munkahelyéről még nem hallottam ilyesmit, de tuti előfordult már ott is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!