Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyi idő után beszéltetek a...

Mennyi idő után beszéltetek a pároddal arról, h nagyon hosszútávú (házasság, család) terveitek vannak egymással?

Figyelt kérdés
bevált, azóta is együtt vagytok? esetleg van olyan is, aki így tervezte nagyon komolyan de mégis vége lett? kort is légyszi
2011. szept. 2. 14:11
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
82%
Én két három év után konkrétan megkérném a kezét :)
2011. szept. 2. 14:14
 2/15 anonim ***** válasza:
71%
6 hónap után megkérte a kezem...igent mondtam... ennek 7 éve,ma már a felesége vagyok. :D
2011. szept. 2. 14:17
 3/15 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat. most nem csak arra gondolok h konkrétan eljegyeztétek egymást, hanem h szóba jött, h mondtátok pl, h "majd pár év múlva ilyen kocsit vegyünk" vagy h "az esküvőnkkor ilyen zene legyen" és nem volt ebben semmi furcsa, mert mindkettőtöknek természetes volt, h össze fogtok később házasodni
2011. szept. 2. 14:19
 4/15 anonim ***** válasza:
88%
2008 szeptemberében jöttünk össze, kb. 1 év után beszélgettünk házasságról, gyerekekről, idén tavasszal volt az eljegyzésünk, 2012-ben lesz az esküvő, a babán meg dolgozunk. :)
2011. szept. 2. 14:19
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Férjem 3 hónap után eljegyzett, majd újabb 3 hónap után összeházasodtunk. Ez volt 2004-ben. Azóta is együtt vagyunk, és ugyanazokkal a szavakkal illetjük egymást, mint a kapcsolatunk legelején.

36/nő

2011. szept. 2. 14:22
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Úgy másfél hónap után már elég konkrét terveink voltak együtt hosszabb távra is, ezért is költöztünk össze, kb. egy évre rá megvettük a gyűrűt is és úgy fél év után össze is házasodtunk.

32/N

2011. szept. 2. 14:23
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
2 hónapig kerülgettük egymást, emilben, smsekben (napi 10-15, a gatyánk ráment:) ), aztán 2 nappal miután ténylegesen összejöttünk közölte, hogy én vagyok az igazi, 5 nap után pedig együtt éltünk. Ennek már 8 éve, 4 éve házasok vagyunk, 2 éves a lányunk, a szerelem még mindig a régi, és a tudat is, hogy megtaláltuk a másik felünket (zsák a foltját:) )
2011. szept. 2. 14:24
 8/15 Darcy01 ***** válasza:
100%

Huhh...hát erre nem is tudok visszaemlékezni, nem tudnám konkrét időponthoz kötni, mert annyira egyértelmű volt minden. Nagyon harmonikus a kapcsolatunk, a mai napig az.

Több, mint 4 éve vagyunk együtt, májusban kérte meg a kezemet, jövőre tervezünk összeházasodni.

2011. szept. 2. 14:25
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Mi 6 évig jártunk együtt és az utolsó évben mondta, hogy jó lenne összeházasodni. Azóta 15 éves házasok vagyunk és szeretjük egymást. Az viszont biztos, hogy hiába nem mondtuk már az első év után tudtuk, hogy nagy valószínűséggel együtt maradunk. Azt hiszem, nem mondani, hanem érezni kell az ilyesmit. A férfiak meg amúgy is mondanak sokmindent, amit a kényelmük diktál, tehát fő az érzelem.

PL. ha éjfélig dolgozott, akkor hazament, autóba ült és jött hozzám. Ezek olyan jelek, amiből látszik, hogy komolyan gondolja.

2011. szept. 2. 14:29
 10/15 anonim ***** válasza:

Az a hozzászóló vagyok, aki írta, hogy 2008 szeptemberében jött össze a párjával.

Azt még hozzá kell tennem, hogy amikor mi összejöttünk, a páromnak volt egy ilyen megnyilvánulása: "Nem akarok átesni a ló másik oldalára."

Ezen mondat elhangzása után 2-3 héttel már eldöntöttük, hogy 1 év múlva összeköltözünk. :)

2011. szept. 2. 14:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!