Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyanok akik azt az elvet vallják, hogy előbb kellene az eljegyzés és a házasság, mint a család? Akiknek, meg összejött a baba "idő előtt" nem bánta meg?
Mert én nem akarok addig gyereket, még férjnél nem vagyok, ne mondja azt a párom, hogy csak a gyerekért vett el. pedig ő nagyon szeretné már.
Vagy akiknek összejött a baba, nem érezték úgy, hogy csak azért vette el a párjuk, hogy jön a baba?
félreértést nem akarok nem ítélek el senkit csak érdeklődök. és sok boldogságot minden eljegyzésre, házasságra és anyaságra váró lánynak:)
Persze. Én is így akartam, ettől függetlenül nem így alakult az életem. Várandós lettem és megtartottuk természetesen. Nem hinném, hogy csak emiatt vett el, ezelőtt 3 éve mondogatta, hogy el akar venni csak én mindig mondtam majd később, most van ennél fontosabb is. Miután a baba megszületett,nem sokkal rá vett el feleségül.
Nem bántam meg, ilyeneken én nem tudok fennakadni.
Ez ma már nem így van.
Méghozzá azért nem, mert egy esküvő ott vagy másfél milla és a csillagos ég között. Míg ha gyereket vállal az ember az sem olcsó, de ha először a lagzi, akkor a gyerekvállalás tolódik.
Persze régen, mikor még álmodozó voltam, én is úgy gondoltam, hogy először ház, majd esküvő és gyerek. De ez mára már megváltozott és fontosabb lett a ház és a gyerek.
Ma már nem nézik le azt a nőt aki karikagyűrű nélkül szül. Lehet lagzit tartani pici gyerek mellett is. Az annyira nem fontos.
Anyut apa terhesen vette el. Mert a szülők nyomást gyakoroltak apára. Nem lett tartós házasság.
Tudom, hogy nem a kérdésre válaszolok de, szerintem anya is többre ment volna egyedül, férj nélkül.
Ha csak azért vesz el valakit egy férfi, mert jön a baba, akkor a papír sem gátolja meg abban, hogy elmeneküljön előbb-utóbb ebből a börtönből.
Szóval ha a párod szeret, akkor papír nélkül is a férjed lesz, ha nem akkor a papír csak még több gubanc elé állít mindkettőtöket a szabadulástól.
Én is megfogadtam, ha egyszer már belekerülök a dolgokba, akkor nincs az az isten, hogy feleségül menjek bárkihez is. Ha eljön az idő, akkor menjen férfi isten hírével.
Természetesen csak az csinálja másképp akinek nem tolják a s_gge alá 18 évesen a 3 szobás házat, plusz az Audit.
Ma már nem úgy van mint régen, hogy a párocska gyűjtöget másfél évig, és akkor meg van az esküvő meg a ház és jöhet a gyerek.
Ma átlag 22 évesen kerülnek ki az emberek munkahelyre ahonnan még nagyon sok idő mire egy házra össze tudnak gyűjteni ketten. Kb. 26 évesek lesznek mire meg lesz a ház. Utána még az esküvőre gyűjteni megint legalább 3 év, mert akkor már a háztartást fenn kell valamiből tartani. Tehát durván 30ak lesznek mire meg van az esküvő és még csak utána jön a gyerek/ gyerekek.
Én nem akarok 30 felett szülni! Nekem fontosabb az, hogy kis teherrel ellátott házban tudjunk élni és utána jön a gyerek. Majd ha lesz fölös pénzünk akkor lesz esküvő!
Persze a logika és a rózsaszín álmok ezt a sorrendet diktálják! De nem az álmokban vagyunk, hanem Magyarországon, Kedves Ma 20:51!
Eljegyzés-házasság- gyerek lenne a helyes sorrend. A gyereknek családban kellene felnőnie. Az esküvő NEM kerül pénzbe,csak a lakodalom. Akinek nincs erre pénze,az ne tartson lakodalmat. Nem lesz sikeresebb a házasság,ha sok embert etetnek-itatnak.
Az együttélés viszont csak egy laza kapcsolat,amit könnyebben fellehet bontani,mint a házasságot.
Ha a fiatalok az együttélés előtt tisztázzák,hogy,ha tudnak együtt élni,akkor egy-két év után összeházasodnak,akkor ha becsúszott a gyerek,sem amiatt veszi el a férfi a nőt. Ha ennyi idő alatt nem ismerik meg egymást,akkor később sem fogják.
ű
Én már voltam házas (és elvált) korábban és nem szerettem volna újra A későbbi párommal iszonyú nagy volt a szerelem és vállaltunk egy babát, ő mellette folyton győzködött, hogy házasodjunk is meg, hiszen szeretjük egymást :-) A fiunk is rajta van 5 hetesen az esküvői képeken :-)
Tinédzserként sokmindent nem úgy képzeltem, ahogy az élet valóban hozta, de nekem momentán ez a realitás, még akkor is, ha agyban másképp képzelem el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!