Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Korai az eljegyzés? Én 19, a barátom pedig 26 éves. Mikor időszerű már a házasság?
Szia:) szerintem elég fonto lenne az, hogy mennyi idelye vagytok együtt...gondolom azért legalább egy éve...A fiú részéről egyáltalán nem korai (az én apukám már apuka volt 24 évesen)...Részedről pedig akkor korai, ha gondolkodsz rajta...Ne hezitálj, ha úgy érzed, tényleg nagyon tudod szeretni ezt a fiút, és ő is téged, akkor semmi ok az aggodalomra. tény az hogy fiatal vagy, de én is megtenném a helyedben...(OFF:sajnos én nemtudom megtenni, a párommal egyidős vagyok, és ő 7 év múlva végez az egyetemmel:( addig pedig se keret rá sem semmi...)
szóval tartsatok eljegyzést ha úgy esik jól:) gondolom akkor belátható időn belül esküvő is van a láthatáron:) SOK SOK Boldogságot NEKTEK:) Üdv
Szia!Én 20éves vagyok és a párom 30 múlt. 3éve vagyunk együtt ebböl már 2,5éve együtt is lakunk. Tavaly decemberben volt az eljegyzésünk és idén december 20-án össze fogunk házasodni!Szerintem ha tényleg komolyan szeretitek egymást nem korai semmi sem!
Sok boldogságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!