Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ebből még lehet eljegyzés, házasság, gyerek?
Most lépj ki még, amíg nincs gyerek. Fiatal vagy még, más élet várhat, mert itt bizony ne várj sokat a párodtól.
Ha éppen csak szeretnétek egymást, bíznál benne, és tudnád, éreznéd, hogy számíthatsz rá, akkor oké, de mivel nem is akarja ezt az egész kapcsolatot, így jobb ha kilépsz.
Szerintem alapvetően az a baj, hogy az emberek "kapcsolatokban" gondolkodnak, nem pedig örök hűségben.
Lehet, hogy ódivatú vagyok, de amíg az emberek fejében az van, hogy "majd lesz jobb, vagy lehetne jobb is", addig sosem fognak annyit megtenni azért az egy adott kapcsolatért, amitől pedig az lehetne a legeslegjobb.
Lehet, hogy úgy érzed, hogy a párod nem akar vagy nem tud változni, közben pedig ő meg azt érzi, hogy mindent megtesz a kapcsolatotokért. Az ő értékrendje szerint ő minden tőle telhetőt megtesz, mindent meg ad neked, amire vágysz vagy amire szükséged van.
A szexet lehet sűríteni, az nem lehet "válóok". Fel is lehet dobni, változatosságot is lehet belevinni. Annyi mód van, ha szeretitek egymást lángra tudjátok lobbantani a szerelmet újra meg újra.
Mert sajna igen, a szerelem elmúlik, és felváltja a szeretet... de a szeretet is lángolhat és néha néha újra előhozható a szerelem, amitől boldogabbak a szürke hétköznapok. De nem lebeghet az ember egész életében 2 méterrel a föld felett.
Én még csak 3 éve vagyok együtt a párommal, de még mindig szerelmesek vagyunk és emellett szeretjük is egymást.
Köztünk is sok a konfliktus, de betudjuk annak, hogy elég nehéz körülmények között élünk, viszont küzdünk egymásért és a jobb életért.
Szerintem tartsatok ki egymás mellett, mert manapság az a ritka! És honnan tudhatod, hogy a következő vagy az azutáni vagy az azutáni jobb lesz?! ... a szerelem azoknál is elmúlik majd... és akkor mindig újat keresel? De meddig?
Inkább hozd ki a legjobbat abból ami van, hisz szereted!
Nagyon nehéz kérdést tettél fel, mert:
1. Igaz az, amit fentebb írtak, hogy egy rossz kapcsolaton a házasság, gyerek nem segít, sőt! Nézz körül. Vannak olyanok, akik 6-7 év együttélés után házasodnak össze, aztán pár hónap házasság után válnak. Ez azért van, mert azért házasodnak össze, mert azt hiszik, hogy az majd színt visz az életükbe, "megújítja" az elromlott kapcsolatukat.
2. Viszont az is igaz, hogy az embernek nem szabad telhetetlennek lennie, mert ha túl magasak az elvárások, senkit sem fogsz megfelelőnek találni. Minden kapcsolatban kell kompromisszumokat kötni és nagyon fontos a kommunikáció. Mondtad a párodnak már, hogy te mit szeretné? Nem gondolatolvasó, nem várhatod tőle, hogy tudja mindig, hogy mit gondolsz és mit akarsz. De csak olyan tudattal menj bele a házasságba, hogy el tudod fogadni, hogy a szenvedély már nem a régi. Ez nemcsak nálatok van így. Minden kapcsolat változik, átalakul, de ez nem baj, ha szeretitek egymást! Te tudod, hogy igazából milyen problémák vannak a kapcsolatotokban. Ha csak a szenvedély meg hasonlók, az megoldható, megbeszélhető, viszont ha komoly veszekedések vannak más témákban is, akkor meggondolandó, hogy megkoronázzátok-e a kapcsolatotokat egy esküvővel/gyerekkel, mert lehet, hogy rossz vége lesz. Pár sorból erre nem lehet válaszolni, te látod a kapcsolatotokat...és beszélni, beszélni, beszélni. Mindenről őszintén!
Ördögi kör: minél kevesebb szex, annál több veszekedés, minél több veszekedés, annál kevesebb szex.
Az az igazság, hogy egy esélyetek van: ha mindketten akartok változtatni. Ne haragudj, de én abban nem hiszek, hogy valaki akar, de nem tud. Aki akar, az igenis tud, mert csak rajta múlik minden.
Ha a párod nem tud változtatni, az azt jelenti, hogy nem akar, és nem akar törődni veled, vagyis nem szeret eléggé. Lehet, hogy valamennyire igen, de az nem lesz elég. Idő kérdése lesz, mikor mentek szét, akkor meg jobb előbb, mert az idő múlik, főleg te nem pazarolhatsz éveket egy meddő kapcsolatra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!