Ennyiből lehet egyáltalán tervezni a jövőt? (gyerek, házasság, család. )
Én jelenleg 75-85ezer között keresek (attól függ, hogy dolgozom-e délutánonként), barátom pedig ügyelettel és túlórával együtt 105ezret.
Kettőnk össz béréből merjünk gyereket vállalni?
Abban nem is reménykedem, hogy saját lakásunk legyen, kénytelenek vagyunk szülőkkel lakni. :(
Én nem vállalnék ennyiből de ez magánvélemény.
Ha mindenképp szeretnétek akkor kizárólag csak ha nagyon jóban vagytok a szülőkkel, de szigorúan csak egyet! Gondolj bele mi van ha neagyisten egyikőtök elveszíti a munkáját.
A gyerek Magyarországon már luxus kategória sajnos..
A 75-85 tényleg elég kevés, itt felénk egy pincér kap 100 körül, minden komoly végzettség nélkül. Merre laksz?
Már bocsi, hogy ezt mondom, de szerintem csak tervezni lehet. Megvalósítani nem.
Rengeteg olyan embert ismerek akik azért nem vállalnak gyereket mert nem mernek ilyen anyagi helyzetben bele vágni, nem merik azt felvállalni, hogy esetleg azt kell majd mondani a gyereknek, hogy nincs. (de van olyan is aki csak szül, nem nézi miből, hol neveli majd fel a gyermekét)
ma 20:10
Egy pincér kap 100.000-et???
Wáo, te merre laksz?
szeretnék én ott pincérkedni ahol ennyi fizut adnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!